NEW IN #20

by - ožujka 23, 2020

Vrijeme je za još post s novitetima u mojoj kolekciji, poveći naravno jer su takvi kod mene uvijek postovi s novitetima i potrošenim proizvodima. Ako vas zanima što se to sve našlo u mojoj kolekciji, nastavite čitati!


Kupila sam dva Dove poklon paketa, jedan s pjenom za tuširanje, koju još nisam isprobala i dezodoransom, za koji vjerujem da je odlična, kao i svi ostali, te jedan u paketu s gelom za tuširanje koji je dobar, no nisam baš oduševljena mirisom, losionom koji još nisam isprobala i pilingom koji je savršen!


Ebelin aceton u maramicama je jako praktično za ubaciti u torbu i odlično obavlja posao, ali ima iznimno intenzivan i neugodan miris. Alverde ružino ulje volim imati kod sebe, za dane kada mi koža zahtijeva nešto jaču njegu jer divno njeguje. Balea Vitamin C koncentrat mi se baš i nije previše svidio ne nisam primijetila nikakav poseban efekt na koži. Balea Feel Well čarape za eksfoliaciju stopala je genijalna stvar za riješavanje suhe i zadebljane kože stopala. Posljednja stvar na slici je Aura prozirno ljepilo za trepavice koje je fenomenalno. Odlično zalijepi trepavice i traje jako, jako dugo!


Ebelin roler za lice je odlična stvar! Lijepo izmasira lice, imam osjećaj da proizvodi za njegu uz ovaj roler bolje djeluje te lice izgleda zaglađeno i ima neki zdravi sjaj. Eveline SOS Lash Booster uskoro dobiva svoju recenziju, pa ću tamo više pisati.


Afrodita Pure Coconut maslac i piling za tijelo su me privukli zbog kokosa koji obožavam te sam pročitala puno pozitivnih dojmova, no još čekaju svoj red za isprobavanje. Ponovila sam kupnju svoje omiljene RT Miracle Complexion spužvice!


Kolekciju kistova za lice upotpunila sam RT Everyday Essentials setom za lice kojime sam oduševljena. Kistovi su vrlo kvalitetni i odlično obavljaju svoj posao i to svakodnevno, a spužvica je klasik!


U odabrane DM prodavaonice stigla je korejska kozmetika te sam morala kupiti nekoliko proizvoda, a najviše su me zainteresirale sheet maske te sam kupila nekoliko Kocostar, Jumiso i Missha sheet maski, kao i ultra hvaljenu Missha Perfect Cover BB kremu u nijansi 21 Light Beige koju trenutno testiram.


Avon Mark. Magix fiksator je odličan i stvarno odlično produlji trajanje šminke i lijepo stopi sve proizvode. Iluminator iz iste linije je dosta hvaljen te još čeka svoj red na testiranje. Ebelin sredstvo za čišćenje kistova je vrlo praktična stvar za imati pri ruci kada vam treba brzinsko čišćenje kistova, no treba imati na umu da ovaj proizvod ne zamjenjuje pravo pranje kistova.


Počastila sam se s nekoliko proizvoda na Bipa happy vikendu s popustom na dekorativnu kozmetiku. Kupila sam Eveline korektor za obrve u nijansi Light, odnosno gel za obrve s neobičnom četkicom, ali su dojmovi za sada pozitivni. Revolution Lightening highlighter sam dobila na poklon i moram ga još testirati. L'Oreal Bambi Eyes maskara također čeka svoj red za isprobavanje. Evelin Aqua Miracle Glow and Go fiksator u nijansi Pink lijepo stopi šminku, ali mi se čini da na licu ostavlja nešto veće sjajne čestice. Miris L'Oreal Color Riche Ultra Matte ruža mi se nikako ne sviđa, ali su pakiranje i nijansa No Obstacles predivni! Crystal Fusion tekuće sjenilo u nijansi Super Natural je prvi proizvod brenda Kokie Cosmetics i baš mi se svidjelo i nijansi je predivna. I posljednji proizvod na slici su Catrice Lash Couture InstaExtreme Volume trepavice koje daju divan efekt na očima, a izgledaju poprilično prirodno!


Kupila sam i dva proizvoda iz Essence Crystal Dreams limitirane kolekcije - fiksator kod kojega nisam baš najzadovoljnija raspršivačem te ulje za usne koje je prozirno, ali se pri nanošenju na usne pretvori u laganu ružičastu boju, daje punoću i sjaj usnama te ih lijepo njeguje. Na slici se nalazi i RT Sugar Crush Miracle Complexion spužvicu koja mi se preslatka, ima sjajne čestice su sebi, mekana je, lijepo naraste i odlično obavlja svoj posao.


Kupila sam nekoliko Catrice proizvoda koji su izlazili iz asortimana - Prime and Fine matirajući vodootporni puder u kamenu i Dewy-ful lips sjajilo u nijansi 070 Be You!Dew You! Oba proizvoda su odlična i žao mi se što su napustili asortiman. Weleda Skin Food light univerzalna krema je odlična, posebno za nešto jaču njegu i baš sam zadovoljna njome. Wet'n'Wild mat ruževi dobili su novo pakiranje pa sam se počastila nijansom Never Nude koja mi je apsolutno prekrasna! Formula je odlična, a cijena vrlo pristupačna. Posljednji proizvod na slici je Balea šampon sa zobenim mlijekom koji sam kupila na preporuku i jako se iznenadila jer je odličan, lijepo opere kosu, uz njega kosa jako lijepo i svježe izgleda, ne isušuje, a cijena mu je samo 10 kn!


Primijetila sam da mi se kosa kada ju prirodno sušim lagano kovrča te sam kupila Balea sprej za kovrče u nadi da će pomoći u njihovu definiranju i veselim se isprobavanju. L'Oreal Paradise Extatic maskara je moja omiljena maskara, stoga sam morala kupiti i ovu limitiranu valentinovsku verzija koja je skroz slatka. Posjetila sam i Pink Panda trgovinu i počastila se Revolution 12.5% Vitamin C serumom i Nyx Ultimate Edit Brights paletom sjenila u jarkim bojama jer takvo što nemam u kolekciji.


Kupila sam nekoliko Rosal Clean proizvoda jer mi se čine jako zanimljivi, posebno tonik s glikolnom kiselinom ( prije sam koristila LVLY tonik s glikolnom kiselinom no više ga ne vidim u DM-u). Kupila sam i Balea kremu za izbjeljivanje mrlja koju trenutno testiram pa ćemo vidjeti je li učinkovita. Essence #Insta Perfect puder izlazi iz asortimana pa sam kupila jedan u nijansi 10 #Cool Porcelain, nisam još sigurna sviđa li mi se ili ne. Posljednji proizvod na slici je La Piel Coconut balzam za usne koji još čeka svoj red na isprobavanje.


O Vichy Mineral 89 Boosteru sam čitala mnogo pozitivnih, ali i mnogo negativnih dojmova, ali me jako zanimao i morala sam ga kupiti, a od nedavno se Vichy i La Roche Posay kozmetika može kupiti u DM-u. Kupila sam i Catrice Goodbye Pores primer jer mi se trebao novi silikonski primer te Brush Ink tuš koji je novitet u Catrice asortimanu, kao i u mojoj kolekciji.


Jedan od Catrice noviteta je i Catrice Pro Next-Gen Nudes paleta sjenila u nijansi 010 Courage is Beauty. Ima predivne nijanse i poprilično je kvalitetna. Kupila sam i Ebelin blazinice, ali ove krpene i sviđa mi se kako funkcioniraju (koriste se uz micelarnu ili neki proizvod kao i ostale blazinice, ne funkcionira kao ona krpica) te smanjuju količinu otpada. Lidl je izbacio svoju verziju tekućih ruževa o kojemu sam nedavno pisala recenziju.


Napravila sam prvu narudžbu s Bazzar.hr stranice gdje sam naručila nekoliko proizvoda iz proteklih Catrice limitiranih kolekcija koje nisam ulovila u trgovinama te sam ponovila kupnju Contouring bronzera koji je divan!


Ponovila sam kupnju nekoliko omiljenih make up proizvoda - Essence primer sa crnom glinom, Fit me! korektor, Maybelline Superstay tekući puder i Rimmel Stay Matte puder u kamenu te RT Sugar Crush spužvicu, ali tamniju verziju jer su mi preslatke!


Kupila sam dva proizvoda iz La Croa Argan&Makadamija - masku za kosu u spreju i keratin fluid. Jako sam zadovoljna. Kod mene se našao i Skintegrin Achitect koji jedva čekam isprobati!


Iako nisam bila zadovoljna straight verzijom ovog spreja, odlučila sam kupiti Curl verziju koju trenutno isprobavam. Garnier Botanic Therapy Hair Milk maska za kosu s ricinusovim uljem čeka svoj red za isprobavanje. Depend boja za trepavice i obrve mi je onako, okej, ali nisam baš oduševljena.

I to bi bilo sve što se našlo kod mene, uskoro će dosta ovih proizvoda dobiti recenziju, pa ću napisati i nešto više o svemu.

Što ste vi nedavno kupili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari