EMPTIES #23

by - ožujka 25, 2020

Nakon posta o novitetima u mojoj kolekciji, red je došao i na post s potrošenim proizvodima, a danas možete čitati o potrošenoj preparativi. Našlo se puno manje proizvoda nego inače i baš sam iznenađena! Koje sam to preparativne proizvode potrošila, saznajte u nastavku posta!


Garnier Botanic Therapy šampon protiv ispadanja kose - odličan šampon koji jako često koristim! Jako fino miriše, lijepo opere kosu, a usto vrijeme je vrlo blag, ostavlja kosu mekom i ne isušuje.

Balea šampon za osjetljivu kosu sa zobenim mlijekom - ovaj šampon me oduševio. Cijena mu je samo 10 kn, a odlično obavi svoj posao, jako lijepo opere kosu, ne isušuje i nježan je.

Batiste Cherry šampon za suho pranje - šampone za suho pranje jako često koristim, a Batiste su mi omiljeni! Odlično odmaste i osvježe kosu, ugodnog su mirisa i daju volumen. Znaju ostaviti bijeli trag, ali se lagano iščetka.


Balea regenerator za sjaj obojene kose - okej regenerator, dobro njeguje i omekša kosu. Ništa spektakularno, ali dobro obavi posao i vrlo je povoljan.

Garnier Fructia Aloe Hydra Bomb regenerator - odličan regenerator! Lijepo njeguje, zagladi i omekša kosu.

Garnier Hair Food Aloe Vera maska za kosu - odlična maska koja pruža divnu njegu kosi, zagladi, omekša, kosa bude kao svila. Miris je vrlo nježan, ali ugodan. Ipak, moram priznati da mi je miris maske od banane draži, a djelovanjem su si tu negdje. Jako sam zadovoljna!


Dove Anti-Stress gel za tuširanje s micelarnom vodom - Dove gelovi su mi jedni od najdražih, kremasti, ne isušuju i nježni su, lijepo se pjene. Ipak, problem kod njih je što meni rijetko koji miris ovih gelova odgovara, tako nisam bila oduševljena baš niti ovim, podsjeća me na bake, ali sam se s vremenom navikla. Miris se zadržava na koži. Naravno, nije imao nikakva antistresna djelovanja haha.

Treaclemoon Funny Cola Sparkle - divota! Jako gust i kremast, lijepo se pjeni, nježan prema koži, a miris je fantazija. Isto kao bomboni od kole te se zadržava na koži. Apsolutno sam oduševljena!

Palmolive Vanilla Pleasure gel za tuširanje - također jako kremast gel za tuširanje, nježan, malo se manje pjeni. Miris je ugodan, ali nešto suptilniji i vrlo ugodan. Očekivala sam malo jači miris jer čokoladni gel iz iste linije ima intenzivan miris.


Dove piling za tijelo sa sjemenkama nara i karite maslacem - oduševljena sam ovom linijom pilinga jer su toliko nježni, a opet vrlo učinkoviti. Ovaj ima blag, ali ugodan miris.

Nivea Cherry Blossom body souffle krema za tijelo - vrlo lagana kremica sa sitnim česticama ulja koje se tome u kontaktu s kožom. Lijepo njeguje, ali pruža nešto lakšu njegu, stoga ako imate jako suhu kožu, mislim da neće biti dovoljna. Miris je ugodan i podsjeća me na proljeće!


Garnier micelarna voda za osjetljivu kožu - volim kupiti ovo maxi pakiranje jer je vrlo isplativo i dugo traje pa ne moram često razmišljati o kupovini nove. Micelarna je odlična, učinkovita ( ne uklanja vodootpornu šminku), nježna. Uvijek ju ispirem, kao i svaki drugi proizvod za čišćenje.

CV Hydro gel za čišćenje lica - ovaj proizvod mi se nije svidio. Gelaste je teksture i dobro očisti lice, ali me nakon čišćenja lice baš zatezalo i isušivao je. Probala sam puno bolje.

CV Soft blaga micelarna pjena za čišćenje lica - ovaj proizvod obožavam! Jako nježna, ali učinkovita pjena koja skida gotovo svu šminku, osim vodootporne i malo teže maskaru te osvježi lice bez isušivanja.


Ariul 7 Days Vitamin mist - ovim proizvodom sam oduševljena. Odličan raspršivač i predivna, kvalitetna ambalaža. Odlično hidratizira kožu, osvježava, koži daje onaj divni sjaj iznutra. Nešto prekrasno!

Labellino - mislim da je ovo verzija s kokosom, ali nisam sigurna. Imam ga već jako dugo i potrošila sam oko pola, ali je promijenio miris, mislim da se pokvario i bacam ga. Bio je okej, ništa posebno i pružao dobru, ali lakšu njegu te nije bio mastan. Pakiranje, po uzoru na eos mi je baš slatko i simpatično.


Balea Vitamin C sheet maska - sadrži serum i sheet masku. Lijepo njeguje i daje sjaj koži.

Missha Tea Tree sheet maska - dobra maska, lijepo je njegovala kožu i davala svježi izgled.

Avon Tru Nutra Effecta Youth Boosting sheet maska - ova maska je nešto slabije njegovala kožu, ali nije niti toliko loša.

It's Skin GF Hydrating sheet maska - odlično njeguje i daje sjaj koži. Sve je okej i ovo pakiranje mi se jako svidjelo, posebno jer je papirnato, ali je znalo biti lagano mokro kao da negdje curi, a to mi se događa s još jednom maskom iz ove linije.

Kocostar Waffle Honey sheet maska - ovom maskom sam oduševljena. Nije klasična sheet maska već je rebrasta, jako natopljena serumom koji jako podsjeća na med! Predivno njeguje i daje lijepi sjaj te ostaje blago ljepljiva.


Balea Exotic Coco gel za brijanje - jako dobar proizvod koji uvelike olakšava brijanje, lijepo se pjeni. Ima intenzivan miris, ali meni miriše na lubenicu, nikako na kokos.

Aveo odstranjivač laka za nokte - odličan, povoljan proizvod koji odlično uklanja lak za nokte.


Duchesse blazinice - vrlo povoljne i kvalitetne blazinice koje stalno kupujem!

Balea jednokratne britvice - također vrlo povoljan proizvod, a dobro obavljao svoj posao i nemam potrebu za drugima. 

Balea trakice s hladnim voskom za depilaciju lica - lijena sam čupati obrve, pa to riješavam ovim trakicama, kao i nausnice. Brzo i efikasno, a nije niti jako bolno.

Violeta Water Care vlažne maramice - vrlo nježne maramice na koje sam se skroz navukla, a mogu se koristiti za sve i svašta.

Olea Refreshing vlažne maramice - kupljene zbog preslatkog pakiranja, za ubaciti u torbu, uvijek dobro dođu!

I to bi bilo sve što sam potrošila što se tiče preparative, a što se vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari