MAKE UP EMPTIES #10

by - ožujka 28, 2020

Nakon preparative, došao je red i na dekorativu. Skupila sam popriličan broj dekorativnih proizvoda i baš sam ponosna na svoje potrošence. Ako vas zanima što sam to sve potrošila, nastavite čitati!


Maybelline Super Stay 24H tekući puder u nijansi 03 True Ivory - odličan puder. Jako lijepo prekriva, a ne izgleda cakey i ima lijepi finiš. Traje cijeli dan! Nijansa mi super odgovara, dovoljno je svijetla i stopi se s tenom.

Maybelline Fit me! korektor u nijansi 05 - omiljeni korektor! Jako lagan, kremast, lijepo se blenda i prekriva, nije suh niti cakey, traje cijeli dan i ne uvlači se u linije oko oka, uz setiranje naravno. Nijansa je dovoljno svijetla i odlično mi odgovara.

Real Techniques Miracle Complexion spužvica za make up - omiljena spužvica koju jako često vidite. Kvalitetna i mekana, lijepo naraste po vodom, ne upija ludu količinu proizvoda, odlično blenda proizvode. Obožavam!

Essence Prime+Studio primer sa crnom glinom - odličan primer, omiljen za kombiniranje s puderima na bazi vode. Pripremi kožu za puder koji uz ovaj primer lijepo sjeda i traje cijeli dan.


Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 001 Transparent - omiljeni puder za setiranje šminke, a potrošila sam čak dva! Odlično setira šminku i matira lice, a ne izgleda suho, traje lijepo kroz dan, nije brašnast.

Catrice Prime and Fine vodootporni matirajući puder - također jedan dobar puder za matiranje o kojemu neću duljiti jer je povučen iz prodaje.

Lovely Sweet Kissing HD puder u prahu - ovaj puder ne koristim svakodnevno, već kada se malo jače šminkam, za setiranje okoloočnog područja, a u isto vrijeme mi služi za skupljanje sjenila koje padne s oka tijekom blendanja, pa na kraju sam kistom uklonim i višak pudera i sjenila. Sitno je mljeven, odlično setira i sjeda na kožu, nije suh. Mala zamjerka na to što je jako sladak, okusom (malo čudno, ali zna završiti u ustima).


Catrice LE Sun Glow Contouring bronzer u nijansi C01 Contouring Tan - odličan bronzer. Lijepo, ali ne previše pigmentiran, super se blenda i traje kroz cijeli dan. Nijansa je nešto toplija i nije potpuno mat, pa nije baš za konturiranje, ali jako lijepo izgleda na koži.

Wet'n'Wild Coloricon rumenilo u nijansi Rose Champagne - jedno od najljepših i najdražih rumenila, i formulom i nijansom, koje je nažalost povučeno iz prodaje. Divna neutralna nijansa, sjaj, sve je prekrasno!


L'Oreal Paradise Extatic maskara - omiljena maskara. Niti sama ne znam koliko pakiranja sam već potrošila, a hrpu imam kod sebe. Daje odličan volumen i produlji trepavice, nešto je dramatičnija na očima i traje cijeli dan, a lako se skida.

Essence the Dip vodootporni tuš - lijepa crna nijansa, ali mi se nije svidio. Kistić nije dovoljno precizan i prekrut je, te se jako osjeti na očima, pomalo zateže, runi se. Nisam zadovoljna!

Avon True Nourishing ulje za usne u nijansi Blossom - odličan proizvod, koji se nažalost pokvario, barem mislim da je jer je promijenio miris. Potrošila sam pola što se ne čini na slici je tako polegnut. Daje lijepi sjaj i punoću usnama uz odličnu njegu.

Essence Make Me Brow gel za obrve u nijansi 02 Browny Brows - također još jedan proizvod koji jako volim. Sadrži vlakna, počešlja obrve i drži ih na mjestu, ali ih ne lijepi. Zadovoljna sam!


Ebay kist - kistić od jednog dolara koji je i više nego dobro odradio svoj posao, no počele su mu poprilično ispadati dlačice pa je red da se pozdravimo.

Gabrini lak za nokte u nijansi 336 - klasični crni lak koji imam već poprilično dugo pa se posušio. Više sam ga koristila za točkanje pa se i ne sjećam trajnosti na noktu, ali je dobar i lijepo pigmentiran.

I to bi bila sva potrošena dekorativa, a što ste vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari