L'OREAL LES MACARONS ULTRA MATTE TEKUĆI RUŽ// 838 BERRY CHERIE

by - ožujka 11, 2020

Ovi tekući ruževi su mi bili toliko primamljivi i jedva sam čekala pronaći ih u našim drogerijama, no na kraju sam odabrala nijansu za kakvom često ne posežem i dosta je dugo čekao testiranje. Ipak, to sam odradila i skupila svoje dojmova, a ako vas zanimaju, nastavite čitati!


Pakiranje je vrlo jednostavno i plastično. Zaštićeno je naljepnicom na kojoj se nalaze sve informacije o proizvodu, stoga kada skinete naljepljicu, nećete imati te informacije. Nijansa je navedena na vrhu čepa. U ambalaži se nalazi 7.6 ml proizvoda s rokom trajanja od 24 mjeseca nakon otvaranja, a možete ga kupiti u svim drogerijama po cijeni od 79,90 kn.

Aplikator je vrlo zanimljiv i odlično funkcionira - ukošen je i srcolikog oblika s rupom u sredini. Odličan je i za nanošenje ruža, kao i za ocrtavanje usana i definitivno vam uz ovaj aplikator, olovka nije neophodna.



Ruž ima ugodan slatkasti miris. Formula je vrlo kremasta i pomalo rjeđa. Vrlo je pigmentiran te dobijete bogatu pigmentaciju u samo jednom nanosu. Ono što mi se ne sviđa kod ovog ruža je to što je jako ljepljiv, čak i preko pola sata nakon nanošenja, nekada i više da bi se posušio. Treba strpljenja za izdržati taj period i ja priznajem da nekada i nisam mogla to izdržati jer je znalo proći i preko 45 minuta nakon nanošenja, a ruž je bio ljepljiv i morala sam ga skinuti. Imajte na umu da se jako teško skida i trebat će vam nekakvo ulje. Ta ljepljivost se stalno osjeti, no vrlo minimalno kada se ruž posuši. Ipak, kada se napokon osuši, trajnost ovog ruža je nevjerojatna i preživjet će sve, čak i hranu (ne nešto jako masno) i potrajat će na usnama i preko 10 sati. Na usnama nije težak te minimalno isušuje.

Nijansa koju sam ja odabrala je 838 Berry Cherie, srednje tamna, topla fuksija nijansa.


E sada, moji konačni dojmovi. Pigmentacija i trajnost ovoga ruža su nevjerojatni, no ono što mi se nikako ne sviđa je ta ljepljivost koja se jako dugo osjeti na usnama. 

Jeste li isprobali L'Oreal Les Macarons Ultra Matte tekuće ruževe?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari