AZIJSKE SHEET MASKE: IT'S SKIN & HADA LABO

by - ožujka 09, 2020

Već sam nebrojeno puno puta spomenula kako obožavam sheet maske, a posebno one korejske i azijske, o kojima ću danas pisati. Ako vas zanimaju moji dojmovi na It's Skin i Hada Labo masku, saznajte u nastavku posta!



It's Skin Avocado sheet maska dolazi u jako lijepoj ambalaži s fotografijom avokada i svim informacijama o proizvodu kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U vrećici se nalazi 1 maska, težine 20 grama, a možete ju kupiti u Bipi po cijeni od 17 kn. Proizvedena je u Južnoj Koreji.

Za suhu kožu. Sadrži ulje avokada i vitamin E. Intenzivno hrani i hidratizira kožu lica.

Maska je tanja, lijepo prianja i stoji na licu te je dobrih proporcija. Jako je natopljena poluprozirnim laganim serumom. Blagog je mirisa. Serum se lijepo upija u kožu nakon skidanja maske i ostavlja kožu lagano ljepljivom. Lijepo hidratizira i njeguje kožu lica i ostavlja lagani, zdravi sjaj. Nije mi izazvala nikakve iritacije niti nepravilnosti. Isprobala sam još nekoliko maski iz njihovog asortimana i sa svima sam vrlo zadovoljna.



Hada Labo hidratizirajuća sheet maska također dolazi u vrećici s predivnim dizajnom i sa svim potrebnim informacijama o proizvodu. U vrećici se nalazi jedna sheet maska, odnosno 20 ml proizvoda, a može se kupiti u DM-u po cijeni od 25 kn. Proizvedena je u Japanu.

Ova mekana sheet maska namače kožu sa serumom za pojačavanje hidratacije i osvježava kožu. Super hijaluronska kiselina formira glatki štit koji obnavlja i zadržava esencijalnu vlagu kože.

Maska je tanka s proporcionalnim otvorima i odlično priajanja na kožu i ne pada s lica. Jako je natopljena prozirnim serumom koji se lijepo upija. Odlično hidratizira i osvježava kožu i ostavlja ju plumpy, zdravog, svježeg izgleda. Ostaje ljepljiva neko vrijeme te odlično funkcionira i ispod šminke. Nije mi izazvala nikakve iritacije niti nepravilnosti na koži.


I za kraj mogu reći da su ove maske odlične, divno njeguju i hidratiziraju kožu koja izgleda odlično uz njih.

Jeste li isprobali ove maske? Koristite li sheet maske u svojoj skincare rutini?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari