CIEN TEKUĆI RUŽ+LIPLINER// NUDES

by - ožujka 05, 2020

Lidl je nedavno iznenadio izbacivši ovaj set za usne, i iako nisam isprobala ništa od njihove Cien dekorativne kozmetike, ovi proizvodi su me jako zainteresirali. Dostupni su u četiri nijanse, a ja sam odabrala Nudes. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Proizvodi dolaze u kutijici sa svim informacijama o proizvodu kao što je sastav koji možete vidjeti na slikama ispod (prva slika ruž, druga slika olovka). Kutija je nešto veća, ali nepotrebno jer je više o pola kutije prazno. Može se kupiti, kao što sam već rekla, u Lidlu po cijeni od 20 kn.




Olovka dolazi u jednostavnoj crnoj ambalaži, s crnom i šiljilom u nijansi olovke te je na odvrtanje. Navedeno je da sadrži manje od 5 grama proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Precizna je, ali lako lomljiva, stoga ju treba malo odvrnuti prilikom korištenja. Olovka je vrlo kremasta, ali se ne razlijeva. Odlično iscrtava i popunjava usne, a odlično je pigmentirana pa se njome lako mogu i precrtati usne. Mat je finiša, lagana na usnama te nije nimalo suha niti isušuje usne. Trajnost joj je odlična i potraje bez masne hrane i do 6 sati. Nijansa je nešto tamnija od ruža, hladnija smeđkasta nude.

Ruž dolazi u čvrstoj i jednostavnom duguljastom pakiranju s minimalno detalja. Aplikator je nešto manji i lijepo nanosi proizvod, iako kupi malo previše proizvoda. Ruž je srednje gustoće i vrlo kremast te se lako i ravnomjerno nanosi. Ima intenzivniji slatki miris. Odlično je pigmentiran i potreban je jedan sloj pri nanošenju. Finiš je polumat, jako je lagan na usnama i ne isušuje. S vremenom se nekako setira na usnama i ne mrlja lako, ali se preslikava ako pijete iz čaše ili nekoga ljubite. Trajnost je vrlo iznenađujuća i uz kavu ili sok će preživjeti i do 5 sati. Nijansa je svijetlija od olovke, nude s primjesima ružičaste.


Za kraj mogu reći da sam baš pozitivno iznenađena ovim proizvodima i kvalitetom koju dobijete za 20 kn! Ako ih ulovite i ako vam se sviđaju nijanse, svakako ih isprobajte!

Jeste li isprobali ove setove za usne ili Cien dekorativnu kozmetiku?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari