AFRODITA HYDRA PATCH HYDRABOOST SERUM

by - ožujka 07, 2020

O Afrodita Hydra Patch liniji čitala sam samo riječi hvale, stoga sam morala kupiti nešto iz te linije, a izbor je pao na serum. Kakvi su dojmovi nakon korištenja, saznajte u nastavku posta!


Afrodita navodi da ovaj serum pruža prvu pomoć umornoj i dehidriranoj koži s s PatcH20 tehnologijom. Nudi trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju tijekom 48 sati, koža posljedično vraća vitalnost te zdrav, mladolik i svjež izgled. Aktivno štiti stanice od onečišćivača, jača prirodni proces obnavljanja i usporava preuranjeno starenje kože. Ne začepljuje pore i izvrsna je podloga za sve kreme za njegu. Preporučuje se samostalno korištenje za njegu masne kože. Veganska formula bez parabena, parafina i silikona. Sastav možete vidjeti na slici ispod.


Pakiranje je plastično, čvrsto i airless, odnosno bez zraka, s dnom koje se podiže s korištenjem proizvoda. Dolazi u pripadajućoj kutijici. U ambalaži se nalazi 30 ml proizvoda, a serum možete kupiti u svim drogerijama po cijeni od 70 kn. Dozira se pomoću pumpice; 2 pumpice su dovoljne za cijelo lice. Dosta brzo se troši.


Serum ima vrlo blagi miris i bijele je boje. Vrlo je lagane kremasto-gelaste teksture. Lako se razmazuje i brzo upija. Lagan je na koži, potpuno nemastan, već pomalo vodenast prilikom razmazivanja. Odlično funkcionira i ispod šminke. Lijepo njeguje kožu, ne pruža najjaču njegu, ali divno hidratizira i osvježava kožu, a u kombinaciji s nekom njegom poslije daje puno jače efekte. Meni je dovoljan i samostalno. Daje zdravi, plumpy izgled koži, ne masti i ne izaziva iritacije niti nepravilnosti.



I za kraj mogu reći da mi se ovaj serum svidio, lijepo je njegovao moju kožu, a u kombinaciji s još nekim proizvodom bio bi idealan i za suhu kožu. Lagan, nemastan i divno funkcionira i ispod šminke!

Jeste li isprobali Afrodita Hydraboost serum?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari