AURA STAR GLOSS SJAJILO ZA USNE// 03 ORION

by - ožujka 04, 2020

Sjajila su nešto za čime sve češće posežem i u zadnje vrijeme više nosim laganije ruževe u kombinaciji sa sjajilima. Star Gloss sjajila su nešto noviji proizvod u Aura asortimanu i jako su mi se svidjela na prvu. A kakvi su moji dojmovi nakon poštenog testiranja, saznajte u nastavku posta!


Pakiranje jednostavno i elegantno, sa simpatičnim natpisom "you are the brightest star". Dolazi zaštićeno što je odlično. U ambalaži se nalazi 3 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a možete ga kupiti u Bipi i DM-u po cijeni od 31,90 kn.



Aplikator je ukošen te dosta uži i duži od uobičajenih, ali odlično funkcionira.


Sjajilo ima ugodan slatkasti miris. Srednje je gustoće i nije ljepljivo. Lako se razmazuje. Prepuno je šljokica čiji se intenzitet može prilagoditi i biti skroz intenzivno ili vrlo blago, ovisno koliko proizvoda nanesete i koliko ga razmažete. Usne izgledaju puno i te šljokice daju posebnu dimenziju. Trajnost je sasvim okej za jedno sjajilo, na usnama traje oko 3 sata ako ništa ne jedete i ne pijete. Nijansa 03 Orion ima prozirnu bazu te je ispunjena hrpom zelenih i zlatnih šljokica koje se ne osjete na usnama.


I za kraj mogu reći da sam vrlo zadovoljna ovim sjajilom, posebno ovom šljokičastom nijansom te mi se svidjela i neljepljiva formula. Definitivno želim isprobati još nijansi.

Jeste li isprobali Aura Star Gloss sjajila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari