SVR SEBIACLEAR AKTIV KREMA ZA LICE

by - veljače 15, 2020

Dosta dugo vremena sam imala poprilično problematičan ten, no s vremenom se to nekako smanjilo i lice mi puno bolje izgleda, ali s vremena na vrijeme, mi izbiju nekakvi prištići na obrazima, najčešće i poneki na licu, hormonalne prirode. Čula sam pozitivne dojmovi od SVR liniji za nepravilnosti, a ako vas zanimaju moji dojmovi o ovoj kremici, nastavite čitati!


Kompletna njega koja uklanja akne i mitesere, sužava pore te smanjuje izlučivanje sebuma. Ožiljci od akni su manje crveni i manje vidljivi. Nemasna, hidratantna i dugotrajno matirajuća formula, odličan kao make-up podloga. Sadrži visoku koncentraciju dermatoloških sastojaka: 4% niacinamida (ograničava proliferaciju bakterija i uklanja upalne akne), 14% glukonolaktona+salicilna kiselina+matirajući agens (pročišćava pore, ograničava nastajanje akni, regulira izlučivanje sebuma). Fiziološki pH, ne sadrži AHA kiseline, bez mirisa, bez alergena. Hipoalergeno, nekomedogeno, bez parabena.


Krema dolazi u bijeloj mat tubici, jednostavnog dizajna, s nekoliko zelenih detalja te upakirana u pripadajuću kutijici sa svih informacijama o proizvodu. U tubici se nalazi 40 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Dostupna je u nekim fizičkim i online ljekarnama po cijeni od 109 kn.


Tekstura kreme je lagana i kremasta, srednje gustoće, bijele boje i vrlo minimalnog mirisa, koji ne mogu definirati, pa mislim da se radi o mirisu sastojaka. Ne razmazuje se baš najbolje te se nakon sušenja grudva i mrvi s kože, stoga ju nanosim u maloj količini, lokalno, na upaljene prištiće ili nepravilnosti. Ne upija se u kožu, već ostaje kao film na koži. Upravo zbog toga ju nisam niti nosila ispod šminke, što proizvođač navodi da se može. Dosta je jaka i odlično isušuje prištiće, a volim ju nanijeti i kada osjetim da će mi izbiti prištić pa ga brže izvuče iz kože i on brže prođe. Nanosim ga navečer, kao posljedni korak u rutini, odnosno nakon hidratantne kreme. Nakon dan do dva, prištić je saniran, ali za neke velike treba više korištenja. Nisam primijetila djelovanje na poboljšanje teksture kože ili sveopći bolji izgled kože.



Kremica mi je dobra za nanošenje kao spot treatment, odnosno lokalno, no nikako mi se ne sviđa za nanošenje za cijelo lice jer se runi s kože. Dovoljna je mala količina proizvoda jer se nešto dulje suši. Dosta brzo sanira nepravilnosti, ali treba dulje vremena za saniranje većih nepravilnosti.

Jeste li isprobali ovu kremicu ili neki SVR proizvod?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari