DOUGLAS ULTIMATE LONGWEAR LIP LINER// 5 TANGERINE

by - veljače 17, 2020

Iako su nude proizvodi za usne nešto što obožavam i za čime uvijek posežem, kako u svojoj kolekciji, tako i u trgovinama prilikom kupovine. Ipak, s vremena na vrijeme me osvoji neka boja i moram ju kupiti, iako ne koristim tako često, a takav je slučaj i s ovom Douglas olovkom. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Pakiranje je vrlo jednostavno, sjajno i crno s nekoliko informacija i dnom sa šiljilom u nijansi olovke. Dolazi zaštićeno folijom, što je odlično! Poprilično je kvalitetno. Nisam pronašla količinu koja se nalazi unutar ambalaže, no rok trajanja je 24 mjeseca. Možete se kupiti u Douglas parfumerijama, po cijeni od 60 kn.


Olovka je dovoljno tanka i detaljno za lijepo i precizno ocrtavanje usana, ali se s njome lako mogu popuniti i cijele usne. Što se debljine i preciznosti tiče, vrlo je slična ostalim olovkama na odvrtanje. Vrlo je kremasta, a nije premekana, ne puca i ne razlijeva se. Mat je finiša, ali nije suha. Malo isušuje usne. Pigmentacija je odlična, kao i trajnost - na usnama traje 4-6 sati uz lagano blijeđenje.

Nijansa je predivna i razlog zbog kojega sam kupila ovaj proizvod. Nijansa je topla i jarka, crveno - narančasta nijansa, koju obožavam nositi ispod crvenih, a posebno ispod narančastih ruževa!


Olovka je super, ali smatram da kvaliteta nije nešto spektakularno i neviđeno te da sličnu formulu možete pronaći i kod jeftinijih brendova, ali nijansa je apsolutno predivna i nisam ništa slično pronašla u ponudi drogerija.

Jeste li isprobali Douglas Ultimate Longwear olovke za usne?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari