CATRICE TEN!SATIONAL PRIMER

by - veljače 12, 2020

Primeri su nešto što koristim prilikom svakog šminkanja, stoga volim isprobavati nove primere, pogotovo kada dolaze u divnoj amabalaži i čine se jako obećavajući, a upravo takav je Catrice Ten!sational primer. Kakvi su moji dojmovi  saznajte u nastavku posta!


Kao što sam već spomenula, amabalaža je prekrasna i elegantna i nikada ne bih rekla da se radi o Catrice proizvodu, već nečem puno skupljem. Tubica ima čep na odvrtanje, a rupica kroz koju se dozira ima zaštitnu foliju  što mi se jako sviđa. Na poleđini se nalazi sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U tubici se nalazi 30 ml proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a možete ga kupiti u DM-u i Mulleru po cijeni od 48,90 kn.


O primeru Catrice navodi slijedeće: The All in One proizvod za svakodnevnu upotrebu: višestruko usavršavanje i zaštita. Sjajni primer s benefitom protiv zagađenja lica i odgodom starenja. Djeluje na 10 načina: 1.podloga, 2.hidratacija, 3.protiv bora, 4.prirodni sjaj, 5.protiv zagađanja lica, 6.antioksidacijski, 7.minimiziranje pora, 8.ujednačavanje tona kože, 9.prikriva nesavršenosti, 10.UV zaštita - SPF15.

Formula je kremasta i vrlo glatka. Lijepo se razmazuje i nešto dulje se upija. Blago je ljepljiva na koži. Ima boju, ne daje neku prekrivenost, već više lagano ujednači put. Nijansa je malo tamnija od nijanse moga tena, stoga ju trebam jako dobro razmazati jer može čudno izgledati, no ne utječe na boju pudera. No, pretaman mi je za samostalno korištenje. Ima zdravi, svježi, sjajni finiš, ali nema nikakve sjajne čestice. Nakon nanošenja pudera, tekstura kože nije jako naglašena zbog tog sjajnijeg finiša, no ukoliko imate jako izraženu teksturu lica više će se vidjeti nego s korištenjem mat primera. Lijepo zagladi kožu, no ne popunjava pore. Puder lijepo sjedan na kožu, lako se blenda i dulje traje, što je i primarna svrha primera. Ne masti dodatno kožu te lijepo regulira masnoću koju moja koža proizvodi. Nije mi izazvao nikalve iritacije ili nepravilnosti na koži.



I za kraj mogu reći da mi je ovaj primer odličan! Lijepo pripremi koži za šminku koja uz ovaj primer izgleda odlično i super traje te daje lijepi zdravi sjaj i svježi izgled tijekom cijeloga dana.

Jeste li isprobali Catrice Ten!sational primer? Koji je vaš omiljeni primer?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari