NEW IN #19

by - veljače 03, 2020

Postove o novitetima, potrošenim proizvodima i mjesečnim favoritima uvijek objavljujem krajem mjeseca, no imala sam nekih obaveza, pa malo kasnim. Ako vas, ipak, zanima što se to sve novo našlo kod mene, nastavite čitati!


Olival čarobno zlatno ulje uistinu izgleda čarobno i jedva čekam ljeto kada ga planiram koristiti! Nacomi je jedan od brendova koji me jako zainteresirao, stoga sam se odlučila za crnu glinu, masku koju sami miješate, isprobavam ju i uskoro pišem recenziju. U jednom periodu sam imala jako suhe usne i ništa mi nije pomagao, stoga sam odlučila kupiti vazelin, koji je odlično njegovao i pomogao mojim ispucalim i suhim usnama. Balea voda u spreju mi je bila jedan od najboljih prijatelja za osvježavanje prilikom napornog učenja kojime sam se bavila proteklih mjeseca dana! Posljednja stvar na slici je CV Young Soft pjena za umivanje, jedan od najdražih proizvoda, odlično skida šminku i vrlo je nježna.


Posjetila sam Beograd i oduševila se njihovom ponudom korejskih maskica, stoga sam si uzela nekoliko MBeauty maskica koje sam već iskoristila i jako sam zadovoljna efektom i njegom, ali i vrlo zanimljivim konceptom maskica.


Prilikom tog istog boravka u Beogradu, posjetila sam i Golden Rose koji je puno povoljniji nego kod nas i počastila se s nekoliko proizvoda - dva Ice Color lakića za nokte u nijansama 105 i 118, divnim nude nijansama koje gotovo stalno nosim, još jednom nijansom moga omiljenoga tekućeg mat ruža i to u nijansi 16 te Diamond Breeze olovkom za oči u nijansi 01 24K Gold.


Balea Pure Frische šampon predivno miriše, no djelovanjem mi je bio nekako prosječan, obavio je svoj posao, no nije me baš oduševio. Kupila sam Afrodita Hydra Patch serum o kojemu sam pročitala hrpu pozitivnih recenziju, a ponovila sam i kupnju Eveline Expert C seruma koji obožavam! Posljednja stvar na slici je Essence Camouflage+Healty Glow korektor u nijansi 10 Light Ivory koji me baš i nije oduševio jer se čudno zna uvlačiti i brzo se suši.


Napravila sam jednu od mnogih Avon narudžbi - Avon Advance Techniques njegujući serum za kosu, jedan od njihovih najhvaljenijih proizvoda, koji mi je bio dobar, lijepo je zagladio i njegovao kosu. Kupila sam i lepezasti kistić u broju 107 koji lijepo kupi i nanosi proizvod te je vrlo kvalitetan te tester njihova Powerstay pudera u nijansama Light Ivory i Porcelain koji mi se jako svidio, lijepo prekriva, odlične je trajnosti te mi se posebno sviđa veći izbor nijansi koji kod Avon proizvoda za lice baš i nije uobičajen. Naručila sam jednu, ali se zabunom u narudžbi našlo dvije Avon Naturals maske za kosu s čokoladom i brazilskim orahom, koji jako ugodno mirišu, ali me nisu oduševile njegom, više bih ih opisala kao okej, ali ništa više.


Posjetila sam i Arenu u Zagrebu i počastila sam se i s nekoliko kozmetičkih stvarčica. U Pink Pandi sam kupila I Heart Revolution Chocolate Bar kupku, koja fino miriše, osjećaj na koži je bio fini, blago uljni, ali boja vode je bila jako čudna i imala sam osjećaj da se kupam u jako prljavoj vodi, što sam zapravo mogla i pretpostaviti zbog boje proizvoda, te Revolution Precious Stone Rose Quartz paletu sjenila koja je apsolutno predivna, kako pakiranje, tako i izborom i kvalitetom nijansi, baš je po mome guštu. Posjetila sam i Nyx trgovinu u kojoj sam uzela putno pakiranje njihovog Dewy finish spreja za fiksiranje, koji je lijepo obavio svoj posao, ali me nije oduševio te apsolutno prekrasno Lingerie sjajilo u nijansi Shy.


Na poklon sam dobila Avon Attraction for Her set koji sadrži parfem u standardnom te putnom pakiranju te losion za tijelo. Ovaj parfem već imam i koristim, tako da mi je ovo back up i moram reći da mi je ovo jedan od dražih parfema i vjerojatno najdraži Avon parfem. Tu je i Skin So Soft sprej za samotamljenje koji još moram isprobati.


Kupila sam ovaj neopisivo prekrasni highlighter koji vam jedva čekam pokazati i koji me apsolutno oduševio prvi puta kada sam ga vidjela u reklami na Facebooku i morala sam ga imati - predivan izgled, nijansa, ali i formula! Uz kupnju na poklon sam dobila Estee Lauder tester Double Wear Nude pudera u nijansi 2C3 Fresco koja mi se čini tamnija i čekat će dane kada bude samotamnila.


Nakon stvarno dugo vremena napravila sam Oriflame narudžbu jer sam isprobala stvarno malo njihovih proizvoda. Kod mene se našla Be Merry krema za ruke, predivnog, toplog mirisa cimeta (kupljena prije Božića). Formula je nešto rjeđa, brzo se upija, fino njeguje, ali nije jako hidratantna. Kupila sam i A-Z toniranu kremu u nijansi Fair i The One paletu za konturiranje koje zahtijevaju još malo testiranja.


Morala sam se počastiti i na jednog od Bipinih happy vikenda, jer zašto ne? Ponovila sam kupnju svog omiljenog Maybelline Fit me! korektora u nijansi 12. Divan je, lagan, kremast, lijepo prekriva i traje te mi nijanse odgovaraju, najčešće kupujem 12 i 05. Trebao mi je puder za matiranje, a nije bilo nijanse koju koristim kod Rimmela pa sam uzela Catrice Prime&Fine matirajući vodootporni puder u kamenu koji mi se jako svidio. Nijansa ne mijenja boju pudera, minimalno posvijetli, lijepo se stopi s kožom, nije brašnast niti suh i drži lice matiranim. Kupila sam i Look by Bipa stippling kist koji mi je okej, no još tražim za što ću ga koristiti, onako religiozno i svakodnevno. I posljednja na slici je Catice Luminice paleta highlightera u nijansi 020 Feel Gold koja me privukla ovim divnim pakiranjem, a na kraju me oduševila nijansama i formulom!


Ovaj post malo kasni, pa na slici možete vidjeti kistić i highlighter iz Essence limitirane božićne kolekcije o kojima sam već pisala i kojima sam dosta zadovoljna. Kod mene se našao i ovaj slatki lakić koji sam nosila cijeloga Božića, a riječ je o Trend It Up Catch the Light laku za nokte, crvena nijansa s mnoštvom šljokica. Trajnost mu je također poprilično dobra. Obožavam sheet maske, tako da se kod mene našla i Balea Magical Team, preslatka maskica kojom sam poprilično zadovoljna.


Još jedna Avon narudžba! Ponovno jedan pravi božićni proizvod-Avon Senses Festive Wishes gel za tuširanje s intenzivnim i ugodnim mirisom jabuke i cimeta. Formula je dosta gusta i gelasta pa mi i nije baš omiljena, ali fino odradi svoj posao. Kupila sam i set Avon Booster sheet maski koje čekaju red na isprobavanje. Željela sam pravi žuti lak pa sam se počastila s Avon Mark. gel lakom za nokte u nijansi Banana Cabana koji me iznenadio jer ima šljokice u sebi, doduše sitne, ali nisu navedene u katalogu, a moram ga još isprobati. I posljednja stvarčica na slici je tester njihovog klasičnog mat ruža u nijansi Spendedly Fuchsia, divnoj proljetno, ljetnoj nijansi, a ova formula mi je jako draga.


Na poklon od kolegica sam dobila Vandini Energy set koji sadrži gel za tuširanje, losion za tijelo i kremu za ruke. Miriše predivno i veselim se isprobavanju. Nisam isprobala još ništa od ovog brenda, a čini mi se jako zanimljiv!


Obožavam Hair Food Banana masku, pa sam se odlučila isprobati Aloe Vera maske iz iste linije. Ima vrlo blagi, ugodni miris, kremasta je i divno njeguje. Trebao mi je i novi top coat pa sam se odlučila za Trend It Up Ultimate Long Lasting top coat u ovoj vrlo zanimljivoj i neobičnoj ambalaži. Dosta je tekuć, ali se brzo posuši, daje lijepi sjaj i lak stvarno nešto dulje traje. Već dugo vremena sam gledala Zara ruževe i odlučila sam ih isprobati, a kod mene se našao Zara Ultimatte ruž za usne u nijansi UM03. Oduševljena sam i uskoro vam pišem od ovoj divotici!


S Ebaya sam naručila set kistova za oči. Kistovi su lijepo izrađeni, nisu najkvalitetniji i kvaliteta varira od kista do kista, no okej su, pogotovo za cijenu od 2 USD. Ipak, ne vjerujem da bih ih kupila ponovno jer ne posežem baš za njima.


Naručila sam nešto i iz Farmasi kataloga - dvije nijanse njihovog tekućeg mat ruža, 201 i 202 te VFX Pro pudera u nijansi 00 Porcelain. Puder je vrlo hvaljen sa svih strana, no moji prvi dojmovi su onako, osrednji. Definitivno ga moram još isprobati!


Još nekoliko sitnica koje sam kupila. Ponovila sam kupnju Ardell Double Up Demi Whispies trepavica i Rimmel Stay Matte pudera u nijansi 001 Transparent koje obožavam. Essence Prime+Studio Glow Boosting primer s ružičastom glinom koji me jako zainteresirao jer sivi obožavam, Maybelline Brow Precise olovku za obrve u nijansi Soft Brown te Essence Shine Last&Go! lak za nokte u nijansi 54 Play It Again, tamnoj ljubičastoj nijansi.


Gledajući video u kojemu Karlo Rusan, odnosno Ruka Beauty, šminka Lanu Jurčević, zaljubila sam se u ovaj sprej i morala sam ga isprobati, a još uvijek čeka pošteno testiranje. Obožavam šljokice za sam kupila i Olival kristalni shimmer losion za tijelo koji je prepun šljokica i divno izgleda na koži. Tu se našao još i Ariul 7 Days Vitamin mist koji je fenomenalan. Odlično hidratizira i osvježava kožu te joj daje divni, zdravi sjaj iznutra!


Treaclemoon Funny Cola Sparkle gel za tuširanje miriše fenomenalno, jako je gust i kremast i baš je gušt tuširati se s njime! Ebelin krpica za skidanje šminke je još u procesu testiranja, a Labello Caring Scrub je razočarenje. Potrošila sam oko trećinu proizvoda i uopće ne osjetim te piling čestice, već samo balzam.

I to bi bilo sve što se novo našlo kod mene, a čim ste se vi počastili proteklih mjeseci?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari