MAKE UP EMPTIES #9

by - veljače 05, 2020

Nakon posta s potrošenim preparativnim proizvodima, došao je red i na post s potrošenom dekorativom. Ako vas zanima što sam to sve potrošila i kratke osvrte na proizvode, nastavite čitati!


Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 001 Transparent - omiljeni puder za matiranje. Nijansa mi savršeno odgovara, nije pigmentiran i ne daje dodatno prekrivanje, već je vrlo lagan na koži i ne izgleda suho niti brašnasto. Odlično matira kožu.

Catrice Prime and Fine vodootporni puder za matiranje u nijansi 010 Translucent - još jedan odličan puder za matiranje u divnoj ambalaži s ogledalom. Isto je lagan i ne daje dodatno prekrivanje, a odlično matira!

Avon True Power Stay testeri pudera u nijansama Light Ivory&Porcelain - ovaj puder mi se svidio i razmišljam o kupovini full size pakiranja. Lijepo prekriva, lijepo izgleda na koži i lijepo traje. Usto, izbor nijansi je dosta velik, pogotovo za Avon puder, tako da vjerujem da se možda naći nešto za gotovo svakoga.


Maybelline Fit Me! korektor u nijansi 12 - omiljeni korektor! Vrlo kremast i lagan, lijepo prekriva, ne uvlači se u linije i pore, a uz setiranje traje cijeli dan.

Essence Lash Princess vodootporna maskara - s obzirom da se baš nisam našla s Essence maskarama, iznenađena sam koliko mi se ova svidjela. Lijepo produlji trepavice i da im divan volumen, a trajnost je nevjerojatna, no samim time se i teže skida, no nije nemoguće s uljnim odstranjivačima.

L'Oreal Paradise Extatic maskara - omiljena maskara uz koju moje trepavice izgledaju nestvarno dobro. Daje fenomenalan volumen i lijepo ih izvuče i produlji te traje cijeli dan bez trušenja i preslikavanja, iako treba imati na umu da ovo nije vodootporna maskara. Mala je mana što se nešto brže troši.

Wet'n'Wild Liquid Catsuit tekući ruž u nijansi Nudist Peach - dobra formula, tanka i vrlo mat. Odlične trajnosti, no malo isušuje, ništa strašno već očekivano za ovakve ruževe. Nijansa mi je jako lijepa, toplija breksvasta nude nijansa.


Wet'n'Wild Photofocus Coconut 3u1 primer voda pod nazivom In Love With Coco - dobar proizvod koji sam više koristila za setiranje nego kao primer. Ugodnog mirisa, lijepo sjedini sve proizvode, ali nisam primijetila da uvelike utječe na trajnost šminke.

Nyx Dewy Finish fiksator - dobar proizvod, ali nisam baš primijetila taj dewy finiš koji obećaje. Nije suh niti mat, lijepo sjedini proizvode, ali također nisam primijetila da posebno utječe na trajnost proizvoda na licu.


Essence LE Wood You Love Me? trepavice u verziji 01 Eye Love You - vrlo prirodne treapvice, ali mi baš i nisu najomiljenije. Moram samo reći kako sam oduševljena Essence imenima, uvijek nešto zgodno smisle.

Ardell Double Up Dem Whispies - jedne od meni najdražih trepavica kada želim nešto dramatičniji look na očima. Dignu svaki look. Usto su i kvalitetno izrađene.

Real Techniques Miracle Complexion soužvice za make up- omiljene make up spužvice. Mekane, lijepo blendaju proizvod, ne upijaju puno, lako se čiste. Iako u zadnje vrijeme mi se čine nekako čvršće i žilavije, ali su i dalje divne.


Gabrini Nude Matte lak za nokte u nijansi 08 je divne nijanse i mat finiša, ali je kvaliteta jako loše i vrlo brzo se skine. Farmasi lak za nokte u nijansi 401, mislim da ovu verziju lakova više nemaju, mi je bio sasvim okej, dok se Manhattan laka za nokte u nijansi 300 ne sjećam, jako je star j nisam ga dugo koristila. Essence Shine Last&Go! lak u nijansi 33 Wild White Ways uvijek imam u svojoj kolekciji i jako ga volim. Trajnost mu nije najjača strana, ali ima lijepi sjaj i pigmentaciju. Essence Gel Look topcoat mi je bio dobar. Davao je lijepi sjaj i lagano produžio trajnost lakova ispod sebe.

I to bi bila sva dekorativna kozmetiku koju sam potrošila, a što ste vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari