PREPARATIVNI FAVORITI 2019.

by - siječnja 04, 2020

I nova 2020. godina je ovdje, a kako ju bolje započeti nego post s prošlogodišnjim favoritima, u ovome postu pisat ću o omiljenoj preparativi, a uskoro će biti i dekorativni favoriti. Ako vas zanima kojih je to mojih 10 najdražih preparativnih favorita 2019. godine, nastavite čitati!


Ziaja Coconut gel za tuširanje - predivna kremasta formula koja se lijepo pjeni, još divnijeg mirisa kokosa. Obožavam ovu tuširalicu!

Dove Go Fresh kruška i aloe vera dezodorans - odličan dezić koji odlično obavlja svoj posao, drži znoj i neugodne mirise pod kontrolom, a nije agresivan. Usto, miris mu je predivan!

Zara Femme parfem - osim divne ambalaže, miris ovoga parfema je također divan. Nešto jači i volim ga u hladnije doba godine. Trajnost mu je dobra i bez problema ga osjetim i nekoliko sati kasnije.

Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops krema za tijelo - ovu mazalicu sam kupila ljetos i na prvu mi je miris bio grozan, no s nekoliko korištenja sam ga zavoljela i jako mi se sviđa što je u isto vrijeme i topao i svjež. Formula je lagana, brzo se upija, a jako je hidratantna, nemasna i divna prema koži.


CV Soft pjena za čišćenje lica - omiljeni proizvod za jutarnje čišćenje lica i skidanje šminke. Vrlo nježna, a vrlo učinkovita iako neće skinuti jako teške ruževe i vodootpornu maskaru.

Mixa Hyalurogel Light krema za lice - ni sama ne znam koliko sam teglica ove kreme potrošila, jednostavno ju obožavam! Vrlo lagana, nemasna, brzo se upija, a opet lijepo njeguje kožu i odlično funkcionira ispod šminke.

Vazelin - spas za suhe usne, laktove, stopala. Niti jedan proizvod mi nije bio učinkovit kao ovaj po tom pitanju!

Batise šamponi za suho pranje kose - XXL Volume i Dark Divine su mi omiljeni, ali volim ih sve. Najbolji su po pitanju odmašćivanja kose, davanja volumena, teksture i svježine, a ambalaža im je također divna.

Imam i dva proizvoda čiju ambalažu nažalost nemam kod sebe:

Garnier Botanic Therapy šampon za ispadanje kose - šampon divnog mirisa i kremaste teksture. Vrlo je nježan, a jako lijepo opere kosu i kosa uz ovaj šampon krasno izgleda.

Eucerin Oil Control SPF 30 krema za lice - omiljena SPF krema za lice. Lagana i skroz nemasna, brzo se upija i super funkcionira ispod šminke te odlično štiti od sunčevih zraka.

I to bi bili moji preparativni favoriti prošle godine, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari