GARNIER ŠAMPON ZA NORMALNU KOSU SKLONU MAŠĆENJU

by - siječnja 13, 2020

Kosa mi je u zadnje vrijeme jako ludovala i nenormalno se mastila te sam unijela malo promjene u pranje kose i odlučila se na isprobavanje novoga šampona. Izbor je pao na šampon za kosu sklonu mašćenju, a moje dojmove možete pročitati u nastavku posta!


Šampon dolazi u poluprozirnoj zelenoj bočici sa svim informacijama o proizvodu, a naveden je i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Postoje dvije verzije šampona - od 200 i od 400 ml, a cijena je između 20 i 30 kn, ovisno o veličini bočice; dostupan je u svim drogerijama i prodavaonicama mješovite robe.

Navedeno je da je ova formula obogaćena ekstraktima zelenog čaja, eukaliptusa i citrusa koja pročišćava i osvježava kosu koja se brzo masti. Ostavlja kosu osvježenom i mekanom.


Šampon je proziran, srednje gustoće i ugodnog, blažeg, svježeg mirisa. Lijepo se pjeni i lako ispire. Lijepo očisti kosu, ali nije agresivan i nećete dobiti onaj efekt škripavo čiste kose te samim time niti ne isušuje kosu te ju ne petlja. Kosa je čista i svježa manje od dva dana, što znači da ju dosta brzo moram prati jer efekt svježe kose potraje samo jedan dan, a drugi je već onako, gotovo pa spremna za pranje.

I kao zaključak mogu reći samo da mi je ovaj proizvod okej, no nažalost ništa više od toga te bih voljela da kosu koja se brzo masti malo dulje drži svježom, a masnoće pod kontrolom. 

Jeste li isprobali Garnier Botanic Therapy šampone za kosu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari