EVELINE MASKE

by - siječnja 15, 2020

Već sam nebrojeno mnogo puta spomenula koliko volim isprobavati maske za lice, pogotovo kada su zanimljive kao ove o kojima danas pišem. Ako vas zanima više, nastavite čitati!



Bubble Purifying maska dolazi u malenom pakiranju veselog dizajna sa svim potrebnim informacijama, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Proizvedena je u Koreji, a možete ju kupiti u DM-u po cijeni od 15,90 kn.

Eveline navodi da je ovo formula obogaćena aktivnim ugljenom, hijaluronskom kiselinom, papajom, borovnicom, narančom i ekstraktom limuna, djeluje poput nježnog pilinga i savršeno uklanja nečistoće, detoksicira i matira pružajući koži svježinu i blistavost.

Maska je sive boje te lijepo prijanja, iako mi malo smeta dio između nosa i usana koji je malo nezgodan kada se zapjeni i lako završi u nosu ili ustima. Pjeni se u kontaktu sa zrakom te se ti bijeli mjehurići čuju i skroz je zanimljiva. Miris je pomalo neugodan, ali nije intenzivan. Pomalo je ljepljiva, ali se lako ispire. Odlično površinski očisti kožu, omekša ju te joj daje lijepi i zdraviji izgled. Nije isušila kožu niti izazvala nekakve iritacije ili nepravilnosti.



Gold Lift Expert jastučići za oči protiv bora dolaze na plastičnom pladnju, unutar kartonske zlatne košuljice, zaštićeno te sa svim potrebnim informacijama (sastav možete vidjeti na slici ispod). Proizvedena je u Francuskoj, a možete ju kupiti u DM-u po cijeni od također, 15,90 kn.

Eveline kaže da jedinstvena formula djeluje kao intenzivan lifting tretman, omogućavajući poboljšavanje čvrstoće kože oko očiju. Koncentrirana formula unutar hidrogel jastučića aktivno podržava proces regeneracije. Illumisoft Complex vlaži, osvježava i omogućava blistavi izgled. Ekstrakt alge sprječava formiranje bora.

Jastučići imaju ugodan i blag miris koji ne smeta očima. Jastučići su silikonski i mekani, zlatne boje. Količina seruma je pozamašna, a serum je vrlo tekuć, odnosno vodenast i proziran. Lijepo sjedaju na kožu i lagani su, ali padaju. Lagano hidratiziraju, no nisu intenzivni. Zaglade okoloočno područje i pomalo ga zategnu i odlično pripreme za šminku. Ipak, nisam primijetila ikakve drastične rezultate.


I za kraj mogu reći da su mi obje maske okej, ali nisu dale nikakve posebne rezultate, ali s druge strane, nisu napravile ništa loše.

Jeste li isprobali Eveline maske?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari