ESSENCE LASH PRINCESS VODOOTPORNA MASKARA

by - siječnja 31, 2020

Vodootporne maskare koristim s vremena na vrijeme kada mi oči više suze zbog prehlade, alergije, hladnoće ili suhog zraka i dugo vremena moj izbor broj 1 bila je Catrice Glam&Doll vodootporna maskara, no odlučila sam isprobati ovu verziju. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Pakiranje maskare je jako lijepo, crne boje s plavim detaljima i informacijama te gumenom izvezenom trakom u dršci čepa koji olakšavaju držanje. Poprilično je kvalitetno izrađeno i ima određenu težinu. U ambalaži se nalazi 12 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja, a možete ju kupiti u svim drogerijama po cijeni od 28,90 kn.



Četkica mi je odlična! Sintetička je i pomalo se sužava prvi vrhu te je općenito dosta uža od uobičajenih, no nije malena. Lijepo obuhvati sve trepavice i lako nanosi maskaru.


Maskara nije jako mokra, već onako, taman mokre teksture te dovoljno gusta, odnosno nije niti jako gusta niti vodenasta. Lijepo je, čak i malo intenzivnije crna. Efekt koji daje trepavicama je fenomenalan-odlično ih produlji i da bogati volumen, pogotovo kada se maskara malo posuši. Ne sljepljuje trepavice. Izrazito je trajna i vodootporna te se malo teže skida, no s uljima skidanje ide puno lakše. Ne razmazuje se i ne trusi. Na slikama ispod možete vidjeti kako maskara izgleda na mojim trepavicama.



Iako se s Essence maskarama do sada baš i nisam slagala, ovom maskarom sam oduševljena, daje predivan efekt umjetnih trepavica, a trajnost joj je izvrsna i ne znam što ova maskara ne može preživjeti. Usto, vrlo je povoljna, što je dodatan plus i planiram isprobati još maskara iz Lash Princess linije!

Jeste li isprobali ovu ili neku drugu maskaru iz Lash Princess linije? 

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari