VICTORIA BEAUTY MASKE ZA LICE

by - prosinca 09, 2019

Već sam više puta spominjala koliko volim isprobavati različite maske za lice, posebno kada su zanimljive kao ove koje danas recenziram. Jedna se pjeni, a druge imaju glitter u sebi, gdje ćeš zanimljivije. Stoga, ako ste zainteresirani, nastavite čitati!



Prva maska o kojoj ću pisati je pjenasta maska na bazi aktivnog ugljena za dubinsko čišćenje. Ambalaža je jednostavna i ništa spektakularno, ali je sasvim dovoljna i dobra. Može se kupiti u Bipi po cijeni od 13,90 kn, a u vrećici se nalazi 20 grama proizvoda. Na slici ispod možete vidjeti sastav maske. Proizvođač navodi da je ovo sheet maska s mjehurićima kisika na bazi aktivnog ugljena. Dubinski čisti i stimulira sjaj. Formula je namijenjena detoksifikaciji te je pogodna za sve tipove kože.


Sheet maska je crne boje, dobrih dimenzija i otvora, lijepo prijanja te ima malo neugodan miris. Balončići pjene se brzo stvaraju te se maska kroz 10 minuta skroz zapjeni. Lagano se zagrijava. Ja ju ispirem i nanosim njegu nakon toga. Nije isušila kožu niti pravila ikakav nered na licu. Osvježi kožu i površinski ju očisti te koža izgleda ljepše i zdravije, meka je i glatka. Ne bih rekla da dubinski čisti, ali je skroz zanimljiva i koža nakon nje lijepo izgleda.


Galaxy Detox peel-off glitter maske dolaze u nešto manjim, zanimljivim vrećicama, zapremnine 10 ml, a mogu se kupiti u Bipi po cijeni od 7,90 kn. Sastav možete vidjeti na slici ispod.



Miris maski je poprilično intenzivan i dosta se osjeti alkohol. Tekstura je gušča i poprilično ljepljiva. Gotovo je prozirna, a boja se tek lagano nazire te je ispunjena mnoštvom većih i manjih kružića i zvjezdica, srebrne boje s holografskim efektom. Lako se nanosi te je jedna vrećica dovoljna za jedno korištenje. Malo se duže suše, ali se lako skidaju kada se potpuno osuše. Skidanje ne boli. Ostavljaju kožu površinski čistom, ne čiste dubinski. Zagladi i zategne kožu. Smatram da je dobra, iako nema nikakav spektakularan efekt, ali je super za zagladiti kožu prije šminkanja.

I za kraj mogu reći da su ove maske sasvim okej, iako nemaju neki spektakularan efekt, ali su skroz zanimljive za korištenje.

Jeste li isprobali ove maske?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari