REVOLUTION CREATIVE VOL 1 PALETA SJENILA

by - prosinca 14, 2019

Šarene palete sjenila nisu nešto što često kupujem jer sam velika ljubiteljica neutralnih nijansi, ali ova paleta je bila ljubav na prvi pogled! Ako vas zanima je li ova paleta uistinu ljubav ili se samo tako činila na prvi pogled, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je predivna. Črvsta i plastična s predivnim dizajnom paunovom perja koje ima teksturu. Isti dizajn se nalazi na paleti, kao i na pripadajućoj kutiji na kojoj se nalaze sve informacije o proizvodu, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Paleta je cruelty free i veganska.




U paleti se nalaze 24 sjenila, a svako teži 0.5 grama, što je ukupno 12 grama sjenila. Panovi su poprilično mali te paleta ima veliko ogledalo. Rok trajanja sjenila je 12 mjeseci nakon otvaranja. Možete ju kupiti preko Pink Pande i Lijepa.hr po cijeni od oko 110 kn.


Kao što sam već rekla, paleta sadrži 24 sjenila - 10 mat i 14 shimmer nijansi. Paleta mi je na prvu izgledala jako šareno, no kada ju bolje pogledam, poprilično je neutralna s nekoliko pop of colour nijansi. Iako ima popriličan broj neutralnih nijansi, malo je univerzalnih mat nijansi za stvaranje baze looka, barem po mome mišljenju.


Sjenila se jako truse u panu, ali ne i na licu. Pigmentacija je dobra, ali bih voljela da su sjenila jače pigmentirana te ih preporučam nanositi mokre ili na mokru, nesetiranu bazu jer u protivnom intenzitet nije dovoljan. Lako se nadograđuju, ali se malo teže blendaju. Trajnost je jako dobra te na očima traju cijeli dan. Na slikama ispod možete vidjeti swatcheve nijansi. Izgledaju predivno, no na očima je potrebno malo više raditi s njima.




I za kraj mogu reći da su nijanse u ovoj paleti predivne, no nedostaje mi neutralnijih mat nijansi. Kvaliteta sjenila nije najbolja i potrebno je dulje raditi s njima. Nije mi najdraža paleta i definitivno postoje kvalitetnije Revolution palete.

Jeste li isprobali Revolution Creative Vol 1 paletu sjenila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari