ANASTASIA BEVERLY HILLS SOFT GLAM PALETA SJENILA

by - prosinca 11, 2019

Anastasia palete sjenila dugo vremena bila su moja tiha patnja, no nikako se nisam mogla nagovoriti dati toliko novca za jednu paletu sjenila i nisam si mogla predočiti što je to u njima toliko dobra da toliko koštaju (iako znam da u toj cijeni plaćam i ime). Međutim, jedan dan sam se odlučila na kupnju i ne žalim niti jednog novčića. Ako vas zanima više, nastavite čitati!




Ambalaža palete je predivna, vrlo jednostavna i elegantna te kvalitetna. Bež je boje i plišana. Taj pliš je jako lijep, i izgledom i na dodir, ali se jako lako prlja i teško čisti što je maleni nedostatak. Zatvara se na magnet. Na poleđini palete se nalaze sve informcije o paleti, a iste informacije možete naći na pripadajućoj kutijici u kojoj sama paleta dolazi. Na kutijici možete vidjeti i prikaz nijansi koji je poprilično realan. Ima ogledalo i kistić. Panovi su nešto manji, no lako možete umočiti kist u njih. Proizvod je cruelty free. U paleti se nalazi 14 sjenila, od kojih svaki teži 0.74 grama, odnosno ukupna težina sjenila je 10.36 grama. Rok trajanja je 18 mjeseci nakon otvaranja. Možete ju kupiti preko Pink Pande i nekih stranih internet stranica (Cult Beauty) po cijeni od 381 kn.



Kao što sam već spomenula, u paleti dobijete dvostrani kistić koji je dobro iskoristiv. S jedne strane nalazi se kist za blendanje koji je nešto grublji, ali ga nekada znam koristit za nanošenje tamnijih sjenila u vanjski kut oka. S druge strane se nalazi manji plosnatiji kratki kistić koji je vrlo mekan. Obožavam ga koristiti za nanošenje sjenila uz donju liniju trepavica, odnosno ispod oka.




Kao što sam već spomenula, u paleti se nalazi 14 sjenila - 9 mat te 5 shimmer/metalik sjenila. Sva sjenila su iznimno mekana i puterasta, osim crne koje je mrvicu suša, no to ne utječe na kvalitetu sjenila. Usporedila bi ih s Wet'n'Wild mat sjenilima koja su slična i teksturom i kvalitetom. Kistić treba jako lagano umakati u panove i biti pažljiv jer su sjenila vrlo delikatna i poprilično se truse u panovima te treba paziti kako ih ne biste uništili. Iako se truse u panovima, ne truse se na očima i licu. Sjenila su iznimno pigmentirana te je dovoljna malena količina proizvoda. Odlično se blendaju, gotovi ste s blendanjem u samo nekoliko poteza te se ravnomjerno nanose i nisu nimalo patchy. Trajnost im je također odlična, traju cijeli dan, preko 10 sati te uopće ne blijede. Neke shimmer nijansi u sebi imaju glitter čestice, a odlično funkcioniraju i suha i mokra.

Sjenila su neutralna i totalno moj đir. Raspon nijansi je odličan i s njima možete napraviti svakakve lookove - vrlo jednostavne dnevne lookove te vrlo glamurozne noćne lookove, što god poželite. Ako vam se sviđaju nijanse, a želite nešto povoljniju verziju, predložila bih vam Revolution Re-Loaded Velvet Rose paletu sjenila o kojoj sam pisala recenziju i mislim da je odličan dupe. Na slikama ispod možete vidjeti swatcheve nijansi; moram napomenuti da neka sjenila čudno izgledaju, ali su zapravo odlična.




Iako je paleta poprilično skuplja, smatram da je cijena opravdana i da ju vrijedi kupiti jer je kvaliteta fantastična i definitivno želim kupiti još koju paletu, a posebno su mi primamljive Sultry i Norvina.

Jeste li isprobali ABH palete sjenila?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari