CATRICE BOUNCY BRONZER CARIBEANN VIBES// 020 CUBA VIBES

by - prosinca 04, 2019

Iako kremasti proizvodi nisu nešto što često koristim i kupujem, moram priznati da me ovaj kremasti, odnosno želeasti proizvod jako zainteresirao i morala sam ga kupiti. Nakon što sam ga pošteno istestirala, vrijeme je za moje dojmove, a ako vas zanima više, nastavite čitati!


Pakiranje je vrlo maleno, ako koristite nešto veći kist, neće vam biti najjednostavnije koristiti ga, no može se. Ima čep na odvrtanje te je plastično. Dizajn je minimalistički te se na proizvodu ne nalazi mnogo informacija. U teglici se nalazi 7 grama proizvoda, a može se kupiti u svim drogerijama po cijeni od 31,90 kn.


Proizvod estetski ne izgleda baš najljepše, moram priznati. Ima ugodan, nešto intenzivniji miris kokosa i podsjeća na ljeto. Tekstura je želeasta, nalik ljigavcima, ako znate što je to, nekako gumenasto gelasta i mekana. Kao i sve kremaste, odnosno mokre proizvode, koristi se na nesetiranome licu. Nije najlakši za blendanje, ali funkcionira i treba brže raditi s njime jer se nešto brže suši. Lijepo se stapa s kožom, osuši i traje cijeli dan na licu, odnosno oko 7 sati. Nije izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na koži.

U ponudi postoje dvije nijanse, a ja sam odabrala onu tamniju jer je prva jako svijetla i ne može se koristiti kao bronzer, već bih rekla da je više kao highlighter. Nijansa, 020 Cuba Vibes, je nešto svijetlija, neutralna smeđa nijansa sjajna nijansa. Daje osunčani i svježi izgled koži te nije patchy. Lijepo je pigmentirana, ali nije preintenzivna, lijepo se vidi i nadograđuje.

Osim kao klasični bronzer, volim ga koristiti i prije tekućeg puder za onaj lijepi osunčani izgleda iznutra te kao sjenilo jer se jako lako radi s njime i brzo postignete efektni izgled, a nijansa je prekrasna!


I za kraj mogu reći kako je ovo jedan jako dobar, maleni multifunkcionalni proizvod predivne nijanse i vrlo dobre kvalitete!

Jeste li isprobali Catrice Bouncy Bronzer?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari