FAVORITI STUDENOG 2019.

by - studenoga 30, 2019

Pretposljednji mjesec u godini je na samome kraju i stiglo nam je, po meni najljepše vrijeme u godini, čemu se jako veselim. Veselim se i podijeliti svoje favorite mjeseca studenoga, pa ako vas zanima koji su to proizvodi, nastavite čitati!



Herbal Essences Clean šampon i regenerator - divna linija za moju kosu koja se brzo masti. Šampon odlično opere kosu i malo je temeljitiji, ali ne isušuje u nekoj posebnoj mjeri. Regenerator je vjerojatno najbolji iz drogerija, njeguje kosu kao kakva maska. Usto, cijela linija miriše fenomentalno, slatko, kao jagode!

Victoria Secret Vanilla Lace mirisni sprej - vaniliju volim uvijek, a posebno u mirisima za hladnije doba godine. Ovaj miris je vrlo elegantan i ugodan, osjeti se, ali nije jako intenzivan. Trajnost mu nije jako duga, ali vrlo je dobra za ovakve mirisne sprejeve. Jako ga volim!


Catrice Contouring bronzer u nijansi C01 Contuouring Tan - iako je ovaj bronzer bio dio limitirane kolekcije i više se ne može kupiti spominjem ga, da ga se sjetite ukoliko ga imate u svojoj kolekciji. Divna tekstura, lako blendanje i odlična trajnost odlike su ovoga nešto toplijega bronzera, koji lijepo utopli i daje neku dimenziju licu, a pakiranje mu je uistinu posebno!

Catrice Ten!Sational primer - još jedan Catrice proizvod koji jako volim! Odlično pripremi lice za šminku i lagano produlji trajnost te da krasan, nemasni sjaj. Usto, ovo pakiranje je divno!

Vazelin - proizvod koji je spasio moje presuhe usne, čak kada to puno skuplji balzami i ulja nisu uspjeli. Od tada ga nanosim stalno, prije šminkanja i prije spavanje obavezno, a i preko dana kada osjetim potrebu (iako ga koristim samo kod kuće). Preporuka za suhe usne i laktove, a planiram ga isprobati i na stopalima.

I to bi bili moji favoriti studenoga, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari