BEETIQUE PULSE PALETA SJENILA

by - prosinca 23, 2019

Pvu paletu sam slučajno ugledala u DM-u i nijanse su izgledale tako prekrasne i posebne da je paleta odmah završila u mojoj košarici. Iako ovo nije paleta koju često koristim, ipak sam ju testirala pa ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Dizajn palete je vrlo jednostavan. Potpuno bijela kartonska ambalaža s plavim detaljima na stranicama. Ima ogledalo. Dolazi u košuljici istoga dizajna sa svim informacijama o proizvodu, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U paleti se nalazi ukupno 8 grama proizvoda, odnosno 8 sjenila, a svako teži 1 gram, s rokom trajanja od 24 mjeseca nakpn otvaranja. Paleta je dostupna u odabranim DM prodavaonicama, po cijeni od 50 kn.



Kao što sam već rekla, u paleti se nalazi 8 vrlo zanimljivih i posebnih nijansi - nema mat finiša, nijansa Escape je polumat finiša, nijanse Rosy Prism i Society su duochrome finiša, dok su ostale nijanse intenzivnog mat finiša. Mekane su i lijepo pigmentirane, iako preporučam mokru tehniku nanošenja. Douchrome nijanse i nijansa UV se jako truse i rune pri nanošenju, dok je kod ostalih to također prisutno, ali u manjoj količini. Definitivno preporučujem prvo našminkati oči, pa tek onda lice jer padaju. Trajnost je dobra, traju cijeli dan na očima. Malo se teže blendaju.




Paleta je vrlo zanimljiva i lijepa, ali nije neophodna jer ju nećete koristiti svaki dan i s njome nije moguće napraviti potpuni look. Ali ako volite ovakve nijanse i volite se igrati s bojama, svakako škicnite ovu paletu. Nije najlakša za raditi s njome, ali nije niti toliko teško.

Jeste li isprobali ovu paletu ili nešto iz Beetique asortimana?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari