NEW IN #18

by - studenoga 20, 2019

I ponovno je vrijeme za još jedan post s novitetima koje sam kupila tijekom proteklog vremena i to posljednji ovakav post ove godine! Ako vas zanima što se to sve našlo kod mene, nastavite čitati!



Započinjemo s malom make up kupovinom. Catrice Ten!sational primer sam željela isprobati od trenutka kada sam ga ugledala na društvenim mrežama, jer me jako privukao divnom ambalažom, ali i obećanjima i mogu reći da sam jako zadovoljna jer lijepo pripremi kožu, slaže se s puderima na bazi vode i daje lijepi sjaj koži. Pink Panda je imala nekakav popust u svome dućanu te sam se počastila. Kupila sam Lovely HD puder u prahu koji mi je okej i djelovanjem i nijansom, to ima sladak miris na koji sam se s vremenom navikla. Volim ove srcolike highlightere te sam kupila I Heart Revolution Radiance highlighter koji je jako lijep, no moram napomenuti da sadrži već sjajne čestice koje neće svima odgovarati. Posljednji proizvod na slici je Nyx olovka za usne u nijansi Nude Pink koja mi je prosječna, no ništa posebno. Nijansa je lijepa.


Nedavno sam po prvi put posjetila Douglas parfumeriju u svome gradu te obavila prvi maleni shopping. Kod mene se našla Douglas Home Spa Beauty of Hawai pjena za tuširanje koja mi je bila okej, lijepo se nanosila, no pomalo mi je bilo neobično jer sam navikla na tuširanje gelovima te je vrlo nježna prema koži te Douglas lip liner u nijansi 10 Ready for Brown koji još moram isprobati. Kao poklon uz kupnju sam dobila tester Estee Lauder Double Wear Nude pudera u nijansi 3N1 Ivory Beige za koji mislim da će ipak morat pričekati kada mi se bude dalo samotamniti jer mi se čini da je nijansa tamnija.


Nedugo zatim posjetila sam Douglas ponovno i kupila Douglas Ultimate Longwear lip liner u nijansi 5 Tangerine zbog ove predivne crveno narančaste nijanse. Sama formula mi se također svidjela jer je vrlo kremast i maziv. Dobila sam i tester YSL Black Opium parfema koji miriše apsolutno predivno!


Čitala sam mnoštvo pohvala na većinu proizvoda na slici te su me neki oduševili, neki baš i ne, a neke još moram isprobali. Jako sam zadovoljna Dove pilingom za tijelom s makadamijom i rižinim mlijekom te Essence Superlast pomadom za obrve u olovci u nijansi 20 Brown. Elseve Total Repair 5 šampon mi se baš i nije svidio, a Balea Q10 okoloočna kremica i Afrodita Hydra Patch Hydraboost serum čekaju svoj red za isprobavanje.


Napravila sam i narudžbu s Beauty Pharmacy stranice i počastila se sa SVR Sun Secure Blur SPF 50 kremu za lice te SVR SebiaClear Active kremu za lice koje uskoro planiram istestirati. Uz kupnja sam dobila i nekoliko SVR testerčića (Sebiaclear Hydra, Clarial serum i Topialyse kremicu za kapke).


Svidjele su mi se ove pjenušave maske, stoga sam ponovno kupila Victoria Beauty pjenušave maske jer su mi skroz zanimljive za korištenje i volim efekt koji ostavljaju na mojoj koži. U DM-u sam na 1+1 gratis, između ostaloga kupila ove Nivea souffle mazalice za tijelo koje imaju jako laganu teksturu koja se brzo upija, nije nimalo masna i brzo se upija te predivno mirišu.


Možete vidjeti da obožavam L'Oreal Paradise Extatic maskaru te sam se pošteno opskrbila njome na DM-ovoj 1+1 gratis akciji te Bipinom vikend popustu na dekorativnu kozmetiku. Maskara je fenomenalna i moja omiljena, daje divan volumen i odlično produlji trepavice te jako dugo traje i ne trusi se. Osim klasične crne verzije, kupila sam i plavu verziju, ako neķada odlučim biti hrabrija i malo eksperimentirati.


Osim maskarom, na Bipinoj vikend akciji na dekorativnu kozmetiku počastila sam se s njoš nekoliko sitnica i iskoristila i rođendanski popust. Malo sam pretjerala s lakovima za nokte te kupila provjereno odličai omiljen Essence Shine Last&Go! Lak za nokte u nijansi 33 Wild White Ways te jedan u nijansi 34 Mr.Brightside, vrlo zanimljivu i pigmentiranu neonsko žutu boju uz koju je obavezan nekakav base coat koji ja nisam koristila i obojao mi je nokte u žuto. Posljednji lak kod mene je Catrice Gold lak za nokte u nijansi 04 Secret Adoration koji je apsolutno predivan i upečatljiv, divne zlatne boje i krcat šljokicama. Pigmentacija mu je sasvim dobra, i malo se teže skida, ali ne onako teško kao što to priliči šljokastim lakovima za nokte. Kupila sam i Aura Star Gloss sjajilo u nijansi 03 Orion jer sam trenutno opsjednuta sjajilima i laganim proizvodima za usne, a ovaj je prepun šljokica i čini mi se divan! Ponovno sam kupila Essence Make Me Brow maskaru za obrveu nijansi 02 Browny Brows koji sam koristila prije i bio mi je sasvim dobar, lijepo počešljao i naglasio obrve te Essence Lash Princess vodootpornu maskaru koja je postala moja omiljena vodootporna maskara, ali i jedna od dražih maskari općenito, jer daje odličan volumen, produlji trepavice i iznimno je trajna! Posljednji proizvod na slici je L'Oreal Les Macarons ultra mat tekući ruž u nijansi 838 Berry Cherie o kojemu sam čitala puno pozitivnih recenzija, a i nijansa mi se svidjela te ga moram isprobati.


Htjela sam isprobati nešto iz Glamglow asortimana, stoga je izbor pao na njihovu Bubblesheet Deep Cleanse masku za lice koja mi se jako svidjela i stvarno se primijeti razlika između ove i nekih jeftinijih inačica (iako sam i njima zadovoljna). Vrlo je bogata i lijepo očisti i osvježi kožu. Douglas Essential ulje za skidanje šminke, s druge strane mi se nije svidio. Normalnu maskaru i ne baš teško šminku će još donekle i skinuti, ali vodootpornu maskaru jako, jako teško, iako je uljni čistač. Baš sam se namučila s njime, a i miris mi nikako nije sjeo te mislim da se Baleino ulje puno više isplati i puno je bolje. Trenutno obožavam sjajila, tako da se kod mene našlo još jedno - Douglas Plump&Gloss lip plumper sjajilo u nijansi 3 Coral Plump, jako lijepo breskvasto sjajilo. Uz kupnju sam dobila tester Bottega Veneta Illusione parfema koji još nisam isprobala, ali miris mi se svidio. Posljednja stvar na slici je Sleek Shattered Glass lip topper u nijansi Hoax jer obožavam ružičasto zlatne nijanse i jedva čekam isprobati ovaj proizvod.


Iako sam imala dosta dobra očekivanja od Biore termomaske i flastera, nisam oduševljena. Flaster nije izvukao gotovo pa ništa s nosa, ali nije ostavio nikakav negativan dojam, no maska mi se nikako nije svidjela. Pri nanošenja je jako, jako vruća i čudan je osjećaj imati ju na licu, a nakon ispiranja, lice je neopisivo hladno i vrlo je neugodno. Usto, nije napravila nikakav poseban efekt na koži, što se tiče čišćenja i slično. Rosal balzam za usne kod mene se našao zbog ovog preslatkog pakiranja, a kasnije sam otkrila da miriše tako čokoladno, no nisam ga još isprobala. Volim plave olovke za oči te sam kupila Essence Electric Vibes liner u nijansi 02 #sorrynotsorry koji je izašao iz asportimana, a ponovila sam kupnju i meni omiljenog korektora - Maybelline Fit me! u nijansi 12.



Vrlo reklamirana Elseve Dream Long linija iz koje imam šampon i regenerator još čeka svoj red za isprobavanje. Htjela sam isprobati i nešto prirodniju verziju dezića te sam odlučila isprobati Sebamed roll-on s limunskom travom koji također čeka svoj red za isprobavanje. Ono što sam isprobala i što mi se jako sviđa je Noelle kist u verziji 22 koji je vrlo multifunkcionalan, a ja ga koristim za rumenilo, na mislim da bi bio odličan i za bronzer, setiranje područja ispod očiju i slično.


Obožavam vaniliju, stoga sam kupila Victoria Secret Vanilla Lace vodicu za tijelo koja ima predivan miris vanilije. Nije najtraniji, ali na tijelu i odjeći potraje 3-4 sata, što je meni sasvim okej. Već neko vrijeme želim kupiti Balea čarape za piling stopala, ali ih nikako ne mogu pronaći u DM-u, stoga sam kupila isti proizvod marke Marion Spa, koje još trebam isprobati i usporediti s Baleinim. Posljednja stvar na slici su Essence šablone za manikuru  koje mi se čine skroz zanimljive i jedan dan se planiram zabaviti s njima.


Kupila sam i nešto nove šminke - Wet'n'Wild Coconut 3u1 primer u spreju i Eveline Matt My Day puder u nijansi 01 Ivory. Prvi dojmovi su vrlo pozitivni nastavljam s testiranjem i stjecanjem konačnih dojmova o oba proizvoda. Kupila sam i još jedan primjerak Rimmel Stay Matte pudera u kamenu u nijansi 001 Transparent koji mi je omiljeni i koji stalno iznova kupujem. Odlično matira, a lagan je na koži, odnosno nije cakey niti brašnast.


Kupila sam i hrpicu sheet maski, od Nivea i It's Skin čijem se isprobavanju jako veselim!


Iako ne koristim vlažne maramice, no Violeta Water Care vlažne maramice su me zainteresirale i odlučila sam im dati šansu i isprobati ih. Zainteresirala me i Afrodita Aqua Mix hidratantna gel krema koja mi se čini vrlo obećavajuća i veselim se isprobavanju. Posljednja stvar na slici je limitirana Essence Disney Princess Jasmine paleta sjenila u nijansi 02 Fly the Magic Carpet o kojoj ste nedavno mogli pročitati recenziju.


Zainteresirala me i Afrodita Botanical Mix lagana hranjiva krema koja također čeka svoj red na isprobavanje. Uz kupnju sam na poklon dobila Afrodita Clean Phase Hydra putni set. Tonik iz ove linije sam već isprobala i okej mi je, no nisam bila previše oduševljena, tako da me jako zanima kakvi će biti dojmovi o ostalim proizvodima iz ove linije.


I posljednja kupovina u ovom postu je većinom ponovljena kupnja - Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 001 Transparent i L'Oreal Infaillable 24h Fresh Wear tekući puder u nijansi 130 True Beige koje obožavam! Kupila sam i jedan novitet, barem za mene, Aura Matte&Skinny eyeliner koji mi se na prvo korištenje čini odličan, no vidjet ćemo koliko će dugo potrajati. Uz kupovinu dobila sam Lookovnik koji izgleda predobro i jedva čekam početi ga popunjavati!

I to bi bilo sve što sam kupila u proteklom vremenu, a što se novo našlo kod vas?

Hvala vam na čitanju i želim vam u

You May Also Like

0 komentari