EMPTIES #21

by - studenoga 23, 2019

Nakon noviteta koji su se našli kod mene, red je došao za post o potrošenim preparativnim proizvodima koji napuštaju moju kolekciju. Ako vas zanima što sam sve to potrošila, a našla se pozamašna hrpica, nastavite čitati!



Duchesse blazinice - nešto što uvijek možete vidjeti među mojim potrošenim proizvodima. Vrlo su povoljne, u pakiranju se nalazi velik broj blazinica koje su odlične u svome poslu i ne rastavljaju se.

Aveo hladni vosak za oblikovanje obrva - odlična stvar ukoliko ste, kao ja, lijeni čupati obrve, a imate oblik. Trakice samo prislonim i utrljam na mjesto gdje želim počupati dlačice i potegnem te su dlačice odstranjene puno brže. Eventualne dlačice koje su ostale uklonim pincetom i to je to. Sam proces i nije toliko bolan koliko sam mislila da će biti.

Aveo jednokratne britvice - sasvim solidne i oštre britvice, vrlo povoljne cijene.

Violeta Water Care vlažne maramice - vlazne maramice za prije jako često koristila, no s vremenom sam potpuno prestala. Ipak, volim imati ovakva manja pakiranja kod sebe za brisanje swatcheva ili manjih pogriješki prilikom šminkanja, a dobre su i za ubaciti u torbu. Vrlo su mekane i nježne i nemaju nikakav poseban miris.


Aveo odstranjivač laka za nokte - još jedan odličan proizvod iz Mullera! Vrlo povoljan, a odlično uklanja lak s noktiju.

M Lady Vanilija&Orhideja gel za brijanje - gelovi za brijanje postali su mi puno draži od pjena jer smatram da bolje djeluju i britvica uz njih bolje prijanja. Ovaj je bio sasvim dobar, lijepo prijanja i pjeni se, olakšava depilaciju i smanjuje iritacije te fino miriše.

Kalodont Whitening Active Black&Trendy White paste za zube -okej paste, no ne i moje omiljene. Dobro operu zube, no ne ostavljaju onaj jako svježi osjećaj u ustima. Nisam primijetila izbjeljivanje zuba. Draža mi je Trendy White pasta jer je malo jača i svježija te ne moram toliko paziti prilikom pranja kao sa crnom jer ako vam crna negdje kapne, neće se tako lako oprati.


Garnier Botanic Therapy šampon za slabu kosu sklonu lomljenju - jedan od boljih i meni najdražih šampona. Vrlo je kremast i jako ugodnog mirisa, lijepo opere kosu i vrlo je njegujuć.

Garnier Botanic Therapy šampon za normalnu kosu sklonu mašćenju - za razliku od prethodnog navedenog koji obožavam, ovaj me baš i nije oduševio. Okej je što se tiče pranja kose, no nisam zadovoljna kako ju opere i koliko dugo ju drži nemasnom i svježom, što mu je i glavna funkcija.

L'Oreal Elseve Total Repair 5 šampon - također nisam zadovoljna kako mi opere kosu jer imam osjećaj da se ne može isprati do kraja i ne drži kosu lijepom i svježom, a s druge strane nisam primijetila niti da je njegujuć prema kosi.


Balea regenerator za suhu i oštećenu kosu s mangom - vrlo povoljan i jako dobar regenerator. Fino miriše, lijepo njeguje kosu, olakšava češljanje i ostavlja ju mekanom.

L'Oreal Elseve Extraordinary Oil maska za kosu s kokosovim uljem - fina tekstura te lijepo omekša, njeguje i zagladi kosu, no očekivala sam da će taj efekt biti malo jači jer se radi o maski za kosu, a ne regeneratoru. Miris je blag i kokos se minimalno osjeti.

Garnier Fructis Aloe Hydra Bomb regenerator - odličan! Kremast i lagan na kosi, ima blagi miris, divno njeguje, zagladi, omekša kosu te olakšava češljanje.


Batiste Anti-Frizz šampon za suho pranje kose - bio mi je sasvim okej, no nije me oduševio kao većina verzija Batiste šampona. Lijepo je odmastio kosu i dao joj svježinu, no volim kada ovakvi proizvodi daju malo više volumena.

Batiste Divine Dark šampon za suho pranje - uz XXL Volume, najdraži šampon za suho pranje kose. Odlično odmasti i osvježi kosu, da joj lijepi volumen te nije bijele boje što je odlično ako imate tamnu kosu i u žurbi nemate vremena za iščešljavanje bijeloga traga.


L'Angelica Frutta Viva gel za tuširanje s kokosom - jedan od dražih tuširalica, vrlo je kremast, ugodno miriše, lijepo se pjeni, čisti kožu i ne isušuje.

Ziaja Fruity gel za tuširanje - ovaj gel nije onako kremast, kao ostali Ziaja gelovi za tuširanje, ali se lijepo pjeni, jako fino miriše, čisti kožu i ne isušuje.

Dove Nourishing Secrets gel za tuširanje sa zobenim mlijekom i medom - predivan gel, kremast, nježan, lijepo čisti kožu i lijepo se pjeni. Jedan od rijeđih Dove gelova za tuširanje čiji miris mi je apsolutno predivan!


Avon Care krema za ruke s bananom - ova kremica je fina i lagana, brzo se upija i nije masna te lagano njeguje ruke, no draža mi je njihova kakao kremica za ruke. Jako ugodno miriše.

Nivea body souffle s kokosom i monoi uljem - iznimno lagana kremica s uljnim cesticama, ali nimalo masna te se jako brzo upija. Miris je predivan! Lijepo njeguje kožu, no nije intenzivno hidratantna.

Garnier Mineral Action Control+ roll on - super dezić, dobre izdržljivosti, odlično regulira neugodne mirise i drži vas gotovo u potpunosti suhima te je nježan.

Douglas Home Spa Beauty of Hawaii pjena za tuširanje - vrlo zanimljiv način tuširanja s kojim se do sada nisam susrela. Pjena je vrlo nježna prema koži, prozračna, a opet dovoljno čvrsta da ju možete lijepo nanijeti na kožu. Lijepo čisti. Miris mi je također bio okej.


Avon Naturals mirisni sprej za tijelo s kokosom i karambolom - jedan od omiljenih mirisa, posebno za svaki dan i ljetne mjesece. Nije jako intenzivan, ali se osjeti, lagan je i malo slatkast. Trajnost mu baš i nije najdulja, alo izdrži par sati.

YSL Black Opium tester parfema - jedan od najljepših parfema koji sam ikada isprobala. Vrlo topao, ozbiljniji i elegantan te se dosta osjeti i dugo traje.


Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer suho ulje za samotamljenje - ovaj proizvod mi se jako svidio. Davao je lijepu, laganu prirodnu boju koži te se nije ružno skidao u mrljama. Lako se koristi. Osim što je davao lijepi ten, lijepo je i njegovao kožu.

Eucerin Oil Control SPF 30 krema za lice - najbolja SPF kremica za lice koju sam ikada isprobala. Odlično štiti kožu od sunca, a toliko je lagana na licu, brzo se upija, nije nimalno masna te regulira masnoču i odlično funkcionira i ispod šminke. Definitivno se isplati uložiti u ovu kremicu!


Eveline FaceMed+ gel za umivanje s aktivnim ugljenom - okej umivalica za lice. Treba paziti prilikom korištenja da ne završi na odjeći jer se teško ispire. Lijepo i lagano očisti kožu, ne isušuje i nije agresivna, ali nije napravila niti nekakva čuda po pitanju nepravilnosti iako nije napravila nove nepravilnosti.

Balea Avokado&Med pjena za pranje lica - najmekša i najprozračnija pjena koju sam do sada isprobala, iako mi i nije baš najdraža. Ipak, odlično obavlja svoj posao, skida šminku (maskaru i teže ruževe teže) te nježno čisti kožu lica.

Garnier dvofazna micelarna voda - fenomenalan proizvod za skidanje apsolutno sve vrste šminke, čak j vodootporne te težih ruževa. Ne masti kožu dodatno, ali ju obavezno isperite.


Afrodita Pure Coconut tonik - odličan tonik, jedan od najboljih koji sam do sada isprobala. Lijepo pripremi kožu za njegu koja slijedi, čak bih rekla da je i blago hidratantan. Usto, ima apsolutno predivan miris kokosa koji jako podsjeća na ljeto i more!

L'Oreal Hydra Genious za normalnu do mješovitu kožu - vrlo lagana, vodenasta mazalica za lice u divnoj, pomalo luksuznoj ambalaži. Upija se gotovo odmah i ne ostavlja nikakav film na koži, niti ju masti. Lagano njeguje kožu i dovoljan je za dnevnu njegu, posebno ljeti i ispod šminke, no ako tražite nešto jako hidratantno, neće vam biti dovoljan.

Ulola serum za problematičnu kožu - jako dobar i povoljan proizvoda za nepravilnosti na koži. Nije agresivan niti isušuje, a odlično se bori protiv nepravilnosti na koži.


Mixa Hyalurogel Night krema za lice -obožavam Hyalurogel Light kremicu za lice, a svidjela mi se i ova. Nešto je gušća i bogatija od Light verzije i koristila sam ju u noćnoj njezi te je jako lijepo hidratizirala kožu.

Douglas Essential ulje za skidanje šminke - nikako mi se nije svidjelo! Započevši s mirisom za koji mi se dugo vremena trebalo da mi prestane smetati. Nije mi se svidjelo niti djelovanje koje je vrlo slabo. Običnu maskaru će još nekako skinuti, no s vodootpornom i težim tekućim ruževima se treba pošteno namučiti. Balea ulje mi puno bolje obavi posao, a jeftinije je.

Farmasi Dr.C.Tuna White+Correct okoloočna krema -također mi je bila okej, nešto je gušća, lijepo se razmazuje, dosta brzo upija i lijepo njeguje okoloočno područje, no nisam primijetila ikakvo brisanje podočnjaka ili nešto slično.

SVR Clarial tester seruma - iako ima vrlp neugodan miris, lijepo je sjedao na kožu i davao joj nekako svježiji i ujednačeniji izgled. Nisam primijetila izbjeljivanje mrljica, ali vjerujem da za to treba neko dulje vrijeme od dva tjedna koliko su mi potrajati ovi testerčići.

SVR Topialyse Polpebral tester kremice za kapke -ove testerčiće za sam koristila za njegu kapaka i okoloočnog područja i lijepo je njegovala to područje, lagana je i brzo se upila.


It's Skin Blueberry, Honey i Avocado sheet maske - odlične, hidratantne i njegujuće maske za lice, daje lijepi sjaj i svježinu. Zadovoljna sam svim maskicama i nisam primijetila neku razliku između njih.


Biore duo s aktivnim ugljenom-termomaska i clear-up traka za nos - ovaj proizvod mi se nije svidio. Traka za nos nije baš učinkovita, no na nju i nemam tolike zamjerke, ali ova maska je katastrofa, čak me je i bilo malo strah za vrijeme korištenja. Jako, ali baš jako se zagrijava, a nakon ispiranja jako hladi, stvarno čudni osjećaji. Efekt nije bio stvarno ništa posebno.

Glamglow Bubblesheet maska za čišćenje lica - jako dobra maska, stvara bogatu, čvrstu pjenu i lijepo očisti kožu lica.

Victoria Beauty pjenasta maska za bazi kurkume - također jedna sasvim okej maska za lice. Stvara laganu pjenu i lijepo površinski očisti kožu. Ostavlja žute tragove, stoga obavezno operite lice nakon korištenja.

I to bi bilo sve što sam potrošila od preparativne kozmetike, a što ste vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari