MAKE UP EMPTIES #8

by - studenoga 27, 2019

U prošlom postu pisala sam o potrošenoj preparativnoj kozmetici, a sada je vrijeme za potrošene dekorativne proizvode, kojih se u protekla dva mjeseca nakupila poprilična hrpica. Ako vas zanima koji su to proizvodi, nastavite čitati.



Ebay kist - ovo je kist iz nekog seta kistova s Ebaya i potrajao mi je jako dugo, no raspao se i dlačice jako ispadaju. Koristila sam ga za nanošenje kremastog korektora na nepravilnosti.

Real Techniques Miracle Complexion spužvica - odlična spužvica za nanošenje i blendanje kremastih proizvoda i definitivno jedna od mojih najdražih. Mekana je, lijepo naraste, ne upija puno proizvoda i daje lijepi, zdravi, prirodni izgled puderu.


L'Oreal Infaillable 24H Fresh tekući puder u nijansi 130 True Beige - odličan puder i jedan od najboljih koji sam ikada isprobala. Vrlo je lagan i prirodan, nije u potpunosti mat, ali uz setiranje traje jako dugo. Lijepo prekriva i nadogradiv je. Nijansa mi također lijepo paše.

Catrice LE #OurHeartBeatProject Liquid Camouflage korektor u nijansi 010 Porcellain - odličan, jedan od mojih najdražih korektora i jedan od najpopularnijih na našem području. Vrlo je kremast, lijepo prekriva i izgleda na koži i dugotrajan je.

Maybelline Fit Me! korektor u nijansi 12 - uz Catrice Liquid Camouflage korektor moj najdraži korektor. Vrlo kremast i lakši na koži od Catrice korektora, ali i dalje jako lijepo prekriva, odlično izgleda na koži i uz setiranje dugo traje.

Trend It Up Evernudes korektor u nijansi 010 - mislim da je ovaj korektor bio dio nekakve limitirane kolekcije, ali je odličan i jako se sporo trošio. Iznimno kremast, odlično prekriva nepravilnosti, a bio je okej i na okoloočnom području. Također je poprilično dugo trajao na licu i nijansa mi je bila odlična.


Essence You Better Work! puder u kamenu - okej matirajući puder, ali me nije baš oduševio, iz Essence asortimana mi je draži onaj obični bijeli matirajući puder. Dobro matira, ali mi nije najdraži što se tiče izgleda na koži.

Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 001 Transparent - omiljeni puder za matiranje koji u ovakvim postovima možete jako često vidjeti. Vrlo lagan, odlično izgleda na koži i odlično matira kožu. Nijansa je također odlična!

Catrice LE Kaviar Gauche puder u kamenh u nijansi CO1 Le Parfait Amour - ono što me najviše privuklo kod ovog pudera je divna ambalaža i cvijetni reljef, ali svidjela mi se i formula. Vrlo je lagan i proziran i obožavala sam ga koristiti za dodatno matiranje tijekom dana.


I Heart Revolution vanilija&kokos fiksator - ovaj fiksator ima intenzivniji i jako ugodan miris. Raspršivač je dobar. Radi dobar posao i lijepo stopi sve proizvode,  no ne radi ništa spektakularno.

Catrice Prime and Fine Anti-Shine fiksator - ovaj mališan je bio okej, no nije me baš oduševio. Lijepo je stopio sve proizvode no nisam primijetila da je matirao lice. Nekada me znao lagano peckati.

Essence You Better Work! fiksator - odličan fiksator, vjerojatno najbolji koji sam do sada isprobala. Odlično stopi sve proizvode i produlji im trajnost. Divan i pristupačan proizvod!


Catrice HD Active Performance primer - ovim primerom baš i nisam zadovoljna. Nije mi držao masnoću pod kontrolom i trajnost pudera je bila puno kraća s njime nego bez njega. Kapaljka je prestala radili nakon što je primer bio potrošen do pola pa sam ga morala izlijevati, što je otežalo korištenje.

Lovely Milky Chocolate bronzer - reljef i miris ovog bronzera su preslatki. Bronzer je fine teksture, lako se nanosi i blenda te je jako lijepe nijanse. Jedan od boljih bronzera koji sam do sada isprobala.


Catrice Glam&Doll vodootporna maskara - jedna od najboljih vodootpornih maskara koje sam do sada isprobala. Iznimno trajna i preživjet će sve i svašta te lijepo produlji trepavice i da im volumen.

Revolution Renaissance Flick eyeliner - odličan tuš. Vrlo crn, ne razlijeva se i dugo traje. Aplikator je odličan i lako se nanosi. Usto, pakiranje je apsolutno predivno!

Essence The Gel Nailpolish lak za nokte u nijansi 98 Pure Beauty - najljepši i najdraži lak za nokte i jako mi je žao što ovu nijansu ne mogu više pronaći jer je divna, neutralna ružičasta nijansa. Essence lakovi su mi okej, no nisu najbolje trajnosti, no jako su pigmentirani i imaju velik izbor nijansi.

Catrice Brow Colorist gel za obrve u nijansi 030 Dark - još jedan dobar proizvod. Lijepo naglašava dlačice u obrvama i nijansa je lijepa.

I to bi bilo sve od potrošenih dekorativnih proizvoda, gotovo svaki ima svoju recenziju, pa potražite ako vas zanima više. Što ste vi nedavno potrošili od dekorativnih proizvoda?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari