L'OREAL INFAILLABLE MORE THAN CONCEALER KOREKTOR// 321 EGGSHELL

by - studenoga 06, 2019

Tarteov Shape Tape korektor vjerojatno je najpoznatiji korektor na svijetu i mnogi se kunu u njega, no zbog nešto više cijene, često se u novim proizvodima pokušava napraviti dupe za njega, a jedan od takvih proizvoda je i korektor o kojemu danas pišem. Tarte korektor nisam isprobala, ali vam danas donosim svoje dojmove na L'Oreal korektor. Ako vas zanima više, nastavite čitati!


Pakiranje korektor je nešto veće od prosjeka, ali takva mu je i militraža. Dizajn je poprilično jednostavan, uz nešto ukrašeniji čep. Dolazi zaštićeno, što je vrlo pohvalno! U ambalaži se nalazi 11 mililitara proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Možete ga kupiti u svim drogerijama po cijeni od oko 70 kn.

Aplikator je poprilično velik, što mi se čini da je trenutno trend. Iako je aplikator ogroman, kupi nešto manju, odnosno dovoljnu količinu proizvoda.


Tekstura korektora je kremasta i gusta. Nešto je teži korektor i dosta se brzo suši te je potrebno brzo raditi s njime te koristiti te koristiti vrlo malu količinu proizvoda. Mat je finiša i vrlo visoke prekrivne moći. Prekriva apsolutno sve i najviše ga koristim na nepravilnostima. Nije ga najjednostavnije izblendati i zahtijeva bolju pripremu kožu, inače može izgledati malo suho i uvlačiti su u fine linije, no uz dobru pripremu izgleda lijepo. Ne preslikava se. Iako je mat finiša, ja ga, kao i ostale tekuće proizvode, setiram i traje apsolutno cijeli dan na licu, čak i preko 10 sati.


Izbor nijansi je dosta skroman i vjerujem da su sve nijanse poprilično svijetle, a ja sama odabrala nijansu naziva Eggshell. Riječ je o vrlo svijetloj nijansi, žutog podtona. Na slici ispod možete vidjeti uaporedbu s drugim nijansama u mojoj kolekciji.

Revolution Conceal&Define C0.5, Wet'n'Wild Photofocus Fair Beige, Catrice Liquid Camouflage 010 Porcellain, Maybelline Fit Me! 12, Maybelline Fit Me! 05, L'Oreal Infaillable More Than Concealer 321 Eggshell

Ovo je vrlo intenzivan korektor, nešto teži i s vrlo jakom prekrivnom moći. Napominjem da je važno korisiti malu količinu proizvoda i napraviti dobru pripremu kože jer bi u protivnom mogao izgledati cakey i neprirodno. Ako volite prirodniji izgled, mislim da vam se neće svidjeti, no ako ste fan potpunog prekrivanja, ovo je proizvod za vas. Ipak mislim da suhoj koži baš i ne bi najbolje odgovarao.

Jeste li isprobali L'Oreal Better Than Concealer korektor? Koji je vaš omiljeni korektor?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari