FARMASI PURE ROSE KREMA ZA LICE

by - studenoga 13, 2019

S vremena na vrijeme volim naručiti neke stvarčice iz Farmasi kataloga, tako da sam odlučila naručiti i ovu kremicu za lice iako mi Farmasi kreme za lice baš i nisu najdraže. Pošteno sam ju istestirana, a ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Kremica dolazi u malenoj tubici s pripadajućom kutijicom pomalo retro dizajna. Na kutijici se nalaze sve informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U tubici se nalazi 50 ml proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a cijena joj je oko 30 kn.

Farmasi navodi da ova kremica sadrži jedinstvenu formulu s ružinom vodom koja pomaže u njezi kože. Zahvaljujući laganoj i svilenkastoj formuli brzo se upija i ne ostavlja mastan osjećaj. Pomaže u regeneraciji kože i daje blistav izgled.



Tekstura kreme je gušća, mousse i daje nekakav lagani silikonski osjećaj, iako se on nalazi negdje u sredini sastava. Ima intenzivniji miris ruže koji se osjeti neko vrijeme na licu. Lako se razmazuje i brzo upija. Nije nimalo masna niti dodatno masti moju masnj t zonu, već bih rekla da i dosta dobro regulira kožu i pomaže da se manje masti. Pruža laganu hidrataciju i njegu, ali nije intenzivno njegujuća. Ostavlja ju mekom i glatkom. Odlično zagladi i blura kožu te je teksturom i djelovanjem na koži podsjeća na silikonske primere, samo što ne popunjava pore, kao što to rade silikonski primeri. To, nisam niti očekivala jer je ipak riječ o kremi za lice, a ne primeru. Krema je odlična ispod šminke, upravo zbog ovih razloga! Nije mi izazvala nikakve iritacije i nepravilnosti na koži.


I za kraj mogu reći da je ova kremica sasvim okej, posebno za dnevnu njegu, neovisno o tome šminkate li se ili ne jer dobro regulira kožu, odnosno masnoću i divno zagladi lice. Ipak, ako tražite bolju njegu, mislim da vam ova kremica to neće pružiti. 

Jeste li isprobali Farmasi Pure Rose kremu za lice ili nešto iz Pure Rose linije?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari