REVOLUTION RENAISSANCE RUŽ// VOW

by - listopada 26, 2019

Nude ruževi moja su ogromna slabost, a još kada dolaze u predivnom pakiranju te su na sniženju, to je dobitna kombinacija za kupnju, barem u mome slučaju. Pošto je nijansa za mene prava jesenska, mislim da je sada vrijeme da vam prenesem svoje dojmove. Kakvi su moji dojmovi i isplati li se kupiti ga, naznajte u nastavku posta!


Pakiranje ruža je apsolutno predivno, metalno i bakreno te izgleda vrlo luksuzno. Osim što prekrasno izgleda, pakiranje je i vrlo kvalitetno i čvrsto. U dnu se nalazi dio s ružem koji možete koristiti za nanošenje kistićem. U ambalaži se nalazi 3.5 grama proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Može se kupiti preko Pink Pande po cijeni od 50 kn. Sastav možete vidjeti na slici ispod.


Tekstura ruža je nešto čvršća i ne klizi tako lako po usnama, no ipak se lako nanosi i razmazuje. Pigmentacija mu je odlična te vam je dovoljan jedan sloj pri nanošenju i nanosi se ravnomjerno. Polumat je finiša, ali s vremenom nekako sjedne na usne i kao da se setira i postane mat finiša, ali se i dalje malo preslikava na čašu. Neće lako završiti na zubima ili razmrljan oko usana. Nije suh niti se uvlači u linije usnama te ih minimalno isušuje. Trajnost mu je jako dobra; izdrži preko 5 sati na usnama, minimalno se skine s unutrašnjosti uz jedenje suhe hrane, pijenje i nešto više pričanja. Ako jedete nešto masno, skinut će se.


Nijansa Vow je nešto tamnija nude, neutralna smeđa nijansa te me jako podsjeća na ruževe koji su se nosili u devedesetima. Iako nije nijansa koju često nosim, moram priznati da je lijepa nijansa, pogotovo za jesensko razdoblje.


Iako ovakve nijanse ne nosim jako često, moram priznati da je lijepa te mi se formula jako svidjela - finiš, osjećaj na usnama, pigmentacija, trajnost. Predivno pakiranje još je jedan plus!

Jeste li isprobali Revolution Renaissance ruževe?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari