I ❤️ REVOLUTION ONE TRUE LOVE PALETA SJENILA

by - listopada 28, 2019

Ukoliko kao ja padate na slatka i lijepa pakiranja, mislim da je ovo pakiranje definitivno nešto na što ćete odmah pasti i što će se u tren oka pronaći u vašoj kolekciji. Mislim, pogledajte vi ovu ljepotu! Mogla bi satima naginjati paletu s jedne i druge strane i gledati kako ova divota pada! No, ukoliko niste ludi kao ja i pakiranje ne predstavlja gotovo na presudnu ulogu u kupnji i zanimaju vas kvaliteta sjenila i swatchevi, nastavite čitati!


Započet ću s pakiranjem, za koje sam već rekla da je apsolutno predivno i preslatko. Ima nešto deblji poklopac s tekućinom i šljokicama koje padaju u toj tekućini. Ružičaste je boje, a na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu. Dolazi zaštićeno. Osim što je prekrasno, vrlo je i kvalitetno i čvrsto. Nešto je manjih dimenzija, ali je zbog poklopca nešto deblja, ali i dalje kompaktna i praktična.


U paleti se nalazi 9 sjenila, a svako teži 1,5 grama, odnosno ukupna težina palete je 13,5 grama. Rok trajanja sjenila je 12 mjeseci nakon otvaranja. Paleta je cruelty free. Možete ju kupiti u Pink Panda fizičkoj trgovini te online, a cije joj je oko 100 kn. Sastav možete vidjeti na slici ispod.


U unutrašnjosti palete nalazi se nešto veće ogledalo te 9 nijansi sjenila u poprilično velikim panovima - 3 mat te 6 metalik/shimmer finiša. Nijanse nemaju imena, već su označene brojevima. Gotovo sve nijanse su iz ružičasto - ljubičastog spektra, uz poneku neutralnu nijansu. Tekstura sjenila je nešto tvrđa, no sjenila su i dalje lijepo kremasta. Sjenilo u srednjem redu, u sredini je najsuše u paleti. Malo se truse pri nanošenju te se lijepo nanose, nadograđuju i blendaju. Pigmentacija je izvrsna. S trajnošću sam također vrlo zadovoljna, sjenila na očima traju gotovo cijeli dan, a lagano blijede nakon otprilike 5-6 sati. Shimmer, odnosno metalik sjenila imaju nešto veće shimmer/glitter čestice te preferiram nanošenje mokrom tehnikom ili nanošenje na bazu za glittere. Sve swatcheve možete vidjeti na nešto niže.





Iako me kod ove palete na prvu oduševilo pakiranje, mogu reći da sam poprilično zadovoljna i sjenila koja se nalaze unutar plastike. Iako im je tekstura nešto suša, lijepo se s njima da raditi. Ako volite ovakve nijanse, slobodno se počastite ovom ljepoticom!

Jeste li isprobali One True Love paletu sjenila? Kakve nijanse najviše nosite na očima?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari