FAVORITI LISTOPADA 2019.

by - listopada 30, 2019

Još jedan mjesec je na samome kraju i prava jesen nam je pokucala na vrata i jako se veselim ovome vremenu i sve što ono sa sobom donosi. Ako vas zanima što sam najviše voljela tijekom ovog mjeseca, nastavite čitati!



Mixa Hyalurogel Night krema za lice - obožavam Light verziju ovakve dnevne kremice, a moram reći da mi je ova odlična. Poprilično je njegujuća i nešto gušća od Light verzije, ali i dalje jako lagana na licu, brzo se upija, nije masna, sve uz odličnu njegu.

Nivea body souffle s kokosom i monoi uljem - iako je miris ove kremice više ljetni, ja kokos volim u svako doba godine, tako i u ovo hladnije! Krema je lagana i prozračna, brzo se upija, nije masna i lijepo njeguje kožu. Imajte na umu da ovo nije jako bogata krema, stoga ako tražite intenzivnu njegu, mislim da vam neće biti dovoljna.


Catrice Gold lak za nokte u nijansi 04 Secret Adoration - prekrasan lak! Prepun šljokica, sjajan, divne zlatne boje. Dobre pigmentacije i poprilično trajan! Divotica!

Maybelline Fit me! korektor u nijansi 12 - odličan, meni omiljeni korektor! Vrlo kremast i lagan na koži, lijepo prekriva, nije težak i izgleda lijepo i svježe na koži. Trajnost mu je također odlična i na koži traje cijeli dan. Ova nijansa mi super paše jer u zadnje vrijeme ne volim jako svijetle korektore, a ovaj koristim i na okoloočnom području i na nepravilnostima.

Essence Lash Princess vodootporna maskara - u kratkom vremenu ovo je postala moja omiljena vodootporna maskara, a i jedna od omiljenijih i boljih maskara općenito. Divno produlji trepavice i daje im bogati volumen, drži trepavice uvijenima, a trajnost je nevjerojatna, preživjet će sve što treba preživjeti.

I to bi bili moji listopadski favoriti, a koji su vaši?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari