ESSENCE DISNEY PRINCESS JASMINE PALETA SJENILA// 02 FLY THE MAGIC CARPET

by - listopada 21, 2019

Iako sjenila stvarno rijetko nosim, volim kupovati palete sjenila, pogotovo kada dolaze u ovako predivnoj ambalaži i to s Disney princezama, pa se ova paleta odmah našla u mojoj košarici i kolekciji. Kakvi su moji dojmovi o ovoj limitiranoj paleti, saznajte u nastavku posta!


Ambalaža je, kao što sam već rekla, predivna s motivom Dinseyevih princeza, a ja sam odabrala Jasminu jer je ona, uz Ljepoticu, moja najdraža princeza, a iskreno i nijanse su mi u ovoj paleti bile zanimljivije. Mala zamjerka ide na to što se ovaj zeleni dizajn koji i ide u Jasminu nimalo ne odražava u nijansama sjenila. Sama kvaliteta palete je odlična; čvrsta kartonska ambalaža, tanka i kompaktna s magnetnim zatvaranjem. Ima zalijepljenu zaštitnu foliju preko sjenila te ogledalo odlične veličine. Na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U paleti se nalazi 18 grama sjenila s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a može se kupiti u Mulleru po cijeni od 85 kn.



Paleta sadrži 15 nijansi, a panovi su sasvim dobre veličine. Sjenila imaju 3 različita finiša, od mat, preko laganijih shimmera do intenzivnih foiled shimmerastih nijansi. Smatram da paleta sadrži premalo mat nijansi (4) u odnosu na shimmere te nisu dovoljno univerzalne da bi pasale na svaki look te će vam trebati neka neutralnija paleta uz ovu. Pigmentacija i kvaliteta sjenila varira od nijanse do nijanse, čak i kod nijansi istoga finiša, neke nijanse su predivne, mekane, puteraste i iznimno pigmentirane, dok su neke druge suhe i vrlo slabo pigmentirane, čime nisam baš zadovoljna. Ipak, sa svim nijansama se da raditi, ali će biti potrebno više truda i vremena da bi to lijepo izgledalo. Generalno, sve se nijanse dobro blendaju i dobre su trajnosti. Plava nijansa ostavlja blagi stain.





E sad, isplati li se ili ne, kupiti ovu paletu, ne znam. Ukoliko imate dosta ograničen budžet, nemate puno paleta i želite ovu kao paletu za sve prilike, ne bih vam ju preporučila. Ali, ako vam se ove nijanse jako sviđaju, imate strpljenja raditi sa sjenilima i volite Disney i želite nešto nadodati u svoju kolekciju, odite swatchati paletu i ako vam se sviđa, počastite se.

Jeste li isprobali Essence palete u suradnji s Disneyem?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari