NEW IN #17

by - rujna 23, 2019

Vrijeme je za još jedan post s novitetima u mojoj kolekciji i moram priznati da je poprilično dugačak jer sam malo pretjerala s kupovinom, no što je, tu je. Neki proizvodu su ponovljenje kupnje, dok su neki proizvodi novi za mene i o njima ću uskoro pisati. Ako vas zanima što sam to sve nedavno kupila, nastavite čitati!



Započinjemo s jednom Farmasi narudžbom. Kupila sam Farmasi Dr.C.Tuna Pure Rose kremu za lice koju još nisam isprobala, ali čini mi se jako zanimljivom. Farmasi tekuće mat ruževe sam već prije isprobala i okej su mi, nisu mi najdraži, ali su sasvim dobre kvalitete, stoga sam naručila jednu od novijih nijansi - 203 Au Naturel, koja mi se jako lijepa, ali tamnija od očekivanog i prikazanog u katalogu. Posljednja stvarčica na slici je Farmasi Mat lak za nokte u nijansi Red Night; kao prvo nijansa je apsolutno predivna, pigmentacija nije najbolja, no može se raditi s njime, no trajnost je jako loša, brzo se skida i guli, ponekad čak i isti dan!


Odlučila sam se počastiti Anastasia Beverly Hills Soft Glam paletom sjenila koja me dugo mamila predivnim nijansama koje su totalno moj đir i moram priznati da je ova paleta ljubav! Sjenila su toliko mekana, puterasta, izvrsne pigmentacije i lako se blendaju, jedino se malo više truse. Uz kupnju iznad određenog iznosa dobila sam poklon paketić u kojemu su se našli neki proizvodi, a ja sam izdvojila Revolution Pretty Strong paletu sjenila koja je kvalitetom sasvim dobra, no kombinacija nijansi se nije baš oduševila i rijetko kada ju koristim.


Kod mene su se našle i Balea Gold & Rose Gold maske koje su me privukle predivnim izgledom. Iako uistinu izgledaju predivno, djelovanje im je okej, lagano hidratiziraju te na mene nisu ostavile nikakav poseban dojam. Privukla me i H&M Glow-Pro sheet maska koja mi se jako svidjela i pozitivno iznenadila, lijepo je hidratizirala kožu i dala joj blagi, zdravi sjaj. Zbog sezone alergije morala sam kupiti vodootpornu maskaru, stoga sam kupila Catrice Glam&Doll maskaru u vodootpornoj verziji koja je odlična i moja omiljena vodootporna maskara! Lijepo izvuče trepavice, vrlo je crna te joj je trajnost fenomenalna, traje apsolutno cijeli dan i ne razmazuje se uz moje suzne oči, no zbog toga se i malo teže skida (preporučam uljne odstranjivače). Jako volim Garnier deziće, stoga sam s veseljem uzela novi Garnier Action Control+ roll on, koji trenutno koristim i zadovoljna sam te izdrži cijeli dan.


Catrice je mijenjao neke proizvode u svome asortimanu stoga sam uhvatila Catrice Light Correcting serum primer u nijansi Candlelight koji daje jako lijepi sjaj licu i puderu te Catrice Ultimate Matt ruž u nijansi 240 Legendary Classy Nude koji ima predivno nijansu i sam ruž izgleda predivno i baršunasto, no formulom nisam baš najzadovoljnija jer nema potpunu prekrivnost već se zna čudno i nejednako nanositi, stoga ga volim nositi preko drugih ruževa za posvijetljivanje te nije ultimativno mat kako mu samo ime kaže, no meni se sviđa njegov polumat finiš. Kupila sam i Trend It Up High Shine ruž za usne u nijansi 247 koji još moram isprobati, a kupljena nijansa je poprilično jarka.


U DM-u sam uhvatila Batiste Wildflower šampon za suho pranje u ovom predivnom pakiranju uz koji sam dobila i malenu Cherry verziju koja je super za ubaciti u torbu. Batiste šamponi za suho pranje su, inače, moji omiljeni! Za ljeto sam kupila i L'Oreal Colorista Hair Make up u nijansi #Raspberryhair, odnosno boju za kosu koja se ispire nakon jednog pranja kose. Obožavam kupovati zanimljive maske za lice, stoga su me privukle Victoria Beauty Charcoal Carbon+O2 pjenušavu masku i Galaxy Detox Glow peel-off maske i obje su mi se poprilično svidjele!


Ponovno su me zainteresirale umjetne trepavice koje jedno vrijeme uopće nisam nosila te sam kupila Aura trepavice u obliku Slightly Nightly te Ardell Double Up Demi W trepavice. Objema sam vrlo zadovoljna - Aura su poprilično prirodne, dok su Ardell nešto dramatičnije. Kvalitetno su izrađene, lako se nanose te se mogu koristiti nekoliko puta!


Počastila sam se i na Bipinom happy vikendu s dekorativnom kozmetikom te sam ponovno kupila Essence Prime+Studio prime sa crnom glinom koji obožavam i koji je odličan, jedan od najboljih koji sam ikada isprobala, odlično pripremi kožu za šminku te produlji trajnost. Catrice Caribbian Vibes Bouncy bronzer u nijansi 020 Cuba Vibes me primamio vrlo zanimljivom teksturom, a na kraju sam jako zadovoljna njime, kako formulom, tako i nijansom, a uskoro ću vam pisati o njemu. Trebao mi je malo tamniji puder za matiranje preko ljeta kada sam nosila tamniji puder, stoga sam kupila Essence matirajući kompaktni puder u nijansi 02 Soft Beige koji je jako mekan, ali mi se čini da je nijansa skroz loša. U DM-u sam vidjela ovu predivnu Beetique Pulse paletu sjenila koja ima skroz posebno nijanse te ju trenutno isprobavam.


Ponovno sam kupila La Croa Repair masku za kosu koja je fenomenalna, ne mogu opisati koliko lijepo njeguje i omekša kosu, zagladi ju i lijepo miriše. S vremena na vrijeme kupim ovaj maleni paketić, a kada potrošim ono što ima kod kuće, definitivno kupujem full size pakiranje. Svojom posebnom teksturom me zainteresirala Marra spužvica za make up, stoga sam kupila jednu u DM-u i još uvijek ju testiram, ali mi je skroz zanimljiva i jako lijepo izgleda. Kupila sam i Essence Shine Last&Go! lak za nokte u nijansi15 Heatwave, pravu ljetnu nijansu, narančasto-crveno koja izgleda divno i na rukama i na nogama. Lijepo je pigmentiran, ali mu trajnost nije najjača strana. Kupila sam i Eos s kokosom, kojemu se veselim, ali ga još nisam isprobala, no izgleda preslatko.


Kao što sam rekla i u uvodu, ponovno sam kupila neke proizvode - Garnier dvofaznu micelarnu vodu koja je odlična za skidanje jače i vodootporne šminke te Garnier Hair Food Banana masku za kosu koje odlično djeluje, a miris je fantastičan, morate isprobati! Kupila sam još jednu nijansu L'Oreal Colorista Hair Make up boje za kosu, ali u nijansi #BlueHair. Proizvod koji me oduševio je Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer suho ulje za samotamljenje o kojemu sam nedavno pisala - jednostavno je za korištenje i daje divan, prirodan i nadogradiv ten koji ravnomjerno blijedi. I posljednja stvar na slici je ovaj ograman Byphasse tonik s ružinom vodicom koji tek trebam isprobati.


Napravila sam i jednu narudžbu s Lijepa.hr stranice koja me stvarno oduševljava jer možete naći odlične proizvode iz naših drogerija, ali i one koje ne možete kupiti kod nas, a cijene su im odlične i često puno niže nego u drogerijama, tako da sam npr. kupila Rimmel Stay Matte puder u kamenu u nijansi 001 Transparent za dvadesetak kuna, dok mu je u drogeriji cijena oko 50 kn. Kupila sam i dva proizvoda, Physicians Formula Butter bronzer koji mi se jako sviđa i Revolution Creative Vol 1 paletu sjenila koju još isprobavam, ali na prvu me nije oduševila.


Catrice Contouring bronzer, kao i cijela Sun Glow kolekcija su mi apsolutno predivni i definitivno uhvatite nešto iz kolekcije jer osim predivno pakiranja, proizvodi imaju i odličnu formulu te nijanse (iako bih voljela da je highlighter mrvicu svijetliji, te ga, barem za sada, zbog toga nisam kupila). Kod mene se našao i jedan Catrice novitet - Blush Box u nijansi 10 Dolce Vita koje osim divnog reljefa, predivno izgleda na licu i super traje. U Bipi sam vidjela nešto novo iz skincare područja - It's Skin Avokado sheet masku koju još moram isprobati.


Kupila sam i nešto maskica za lice jer ih jako volim isprobavati. Eveline Bubble O2 pjenušava maska je skroz zanimljiva i sviđa mi se djelovanje jer lijepo površinski očisti kožu no morate biti pažljivi kada ju držite na licu jer se poprilično zapjeni pa vam lako može uči u usta. Eveline Gold Lift Expert jastučici za okoloočno područje me nisu previše oduševili, no nisu bili niti jako loši. Balea Avokado&med sheet maska mi se bila sasvim okej i dobra za jedan kick nešto kratkotrajnije hidratacije.


Kod mene se našlo i nešto proizvoda koji izlaze iz asortimana - Trend It Up Sun Burst bronzer u ovome ogromnome pakiranju izlazi iz limitirane kolekcije. Nije skroz mat, ali nije niti toliko sjajan kao što se čini, to je više samo gornji sloj koji se brzo skine. Nijansa je nešto svijetlija, lijepo mi odgovara, nije tvrd, ali niti jako mekan, minimalno se trusi, pigmentacija je dobra, ali ne pretjerana te mu je trajnost sasvim u redu. Skroz dobar proizvod! Essence je također izbacio neke proizvode iz svoga asortimana - Melted Chrome sjenilo u nijansi 04 Steel The Look koje je brutalno dobro, gotovo kremasto i neopisivo pigmentirano i sjajno i jako mi je žao što izlaze iz asortimana te Electric Vibes eyeliner u nijansi 03 #NeonLove koji nije baš neonski, ali je lijepe žute nijanse koju trenutno obožavam te je vrlo kremast i pigmentiran.


Pošto mi se kosa u zadnje vrijeme nenormalno masti, kupila sam Garnier Botanic Therapy šampon za normalnu kosu sklonu mašćenju koji trenutno koristim i zadovoljna sam njime te mi je teta na blagajni ponudi Herbal Essences šampon i regenerator po nekoj promotivnoj cijeni i odabrala sam Clean verziju koju sam već koristila i odgovarala je mojoj kosi te miriše predivno!


Kupila sam Balea trake za depilaciju lica koje još trebam isprobati te Real Techniques Miracle Complexion spužvicu za make up koju jako volim i inače je moja omiljena spužvica, a trebala mi je nova.


Kod mene se našlo još nekoliko Essence proizvoda koji izlaze iz asortimana - Melted Chrome sjenila u nijansama 01 Zinc About You i 06 Copper Me. Moram priznati da su nijanse predivno i ružičasto sjenilo je istog metalik finiša, no crveno je nešto suptilnije i malo manje sjajno. Essence Glow Like Mermaid higlighter daje lijepi, nešto suptilniji i prirodniji finiš i sviđa mi se, no moram priznati da mi je onaj u duginim bojama (iako nisam koristila crvenu i plavu) malo draži.


Napravila sam još jednu Farmasi narudžbu i kupila Farmasi 3D Effect maskaru koju još nisam isprobala jer sam zbog alergija cijelo ljeto nosila vodootpornu, posebno u sezonu ambrozije te Dr.C.Tuna zlatnu peel off masku koju sam jednom isprobala i jedva skinula, tako da još razmišljam hoću li joj dati drugu šansu ili ju proslijeđujem odmah.


I za kraj nekoliko preparativnih proizvoda iz DM-a. Balea Aloe Vera sprej za lice koji sam koristila tek nekoliko puta i za sada mi je okej. Sun Dance transparentni sprej sa SPF-om 30 koji sam kupila kako bih lako mogla obnoviti svoj SPF kada sam vani. I posljednji proizvod koji sam kupila je Hada Labo hidratantnu sheet masku koju još trebam isprobati.

I to bi bilo sve novo što se našlo kod mene, a čime ste se vi nedavno počastili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari