EMPTIES #20

by - rujna 25, 2019

Nakon što sam pisala o novitetima u mojoj kolekciji, vrijeme je i za post s potrošenim preparativnim proizvodima kojih se, kao i noviteta, nakupila poprilična hrpica. Ukratko ću vam prenijeti svoje dojmove o proizvodima, a ako vas zanima više, nastavite čitati!



Duchesse blazinice - proizvod koji možete vidjeti u doslovno svakom postu s potrošenim proizvodima; odlične blazinice, mekane, dobro rade svoj posao te ih se nalazi mnogo u pakiranju i vrlo su povoljne.

Cien Lady2 jednokratne britvice - također još jedan vrlo povoljan proizvod koji jako dobro odradi svoj posao.

Cien spužva za kupanje - proizvod koji također možete često vidjeti u mojim potrošenim proizvodima. Jako dobar proizvod za tuširanje, ali i za piling tijela, iako je ta strana za piling nešto grublja.

Ebelin blazinice s aktivnim ugljenom i piling efektom - proizvod koji mi se jako svidio jer odradi odličan i temeljit piling, a nisu jako grube. Ipak smatram da ovo nije proizvod za skidanje šminke ili prečesto korištenje.


Garnier Botanic Therapy šampon za suhu kosu kojoj nedostaje mekoća - šampon iz ove linije u bež pakiranju je apsolutno odličan proizvod stoga sam s veseljem kupila verziju s kokosom koji inače obožavam, no moram priznati da taj kokos ne osjetim previše. Šampon je sasvim dobar i lijepo opere kosu, no nije mi omiljen.

Herbal Essences Clean šampon - miris ovog šampona je neopisivo dobar i miriše jako slatko. Osim mirisa, jako mi se svidjela i formula jer jako lijepo opere kosu i drži ju čistom dva dana što je za moju kosu koja se brzo masti odlično!


Garnier Botanic Therapy regenerator za kosu kojoj nedostaje mekoća - dobar regenerator, odradi svoj posao, no nije ništa spektakularno i nije me baš nešto oduševio, ali nije niti razočarao.

Nature Box regenerator s kokosovim uljem -okej regenerator, ali me nije pretjerano oduševio, odnosno nekako sam očekivala više od njega s obzirom koliko je izreklamiran. Obavi on svoj posao i omekša kosu, ali ne pruža nikakav poseban efekt. Miris mi se također nije baš svidio, ne osjetim kokos, a u nekim trenutcima me podsjećao na boje za kosu, vrlo kemijski.

Garnier Fructis SOS Repair regenerator - jedan od meni najdražih regeneratora. Ugodnog je mirisa i jako lijepo omekša i zagladi kosu te olakša raščešljavanje, no ako očekujete obnavljanje, kao što mu ime kaže, to nećete dobiti, no to ne možete očekivati niti od jednog proizvoda za kosu, barem po mome mišljenju.


Batiste Blush šampon za suho pranje kose - Batiste suhi šamponi su moji omiljeni i odgovara mi gotovo pa svaka verzija. Ugodnog su mirisa, ali ne guše te vrlo učinkovito obavljaju svoj posao - odmaste kosu i daju joj lijepo volumen, a takva je i ova verzija.

L'Oreal Magic Shampoo Invisible Vegetal Boost šampon za suho pranje kose - ovaj suhi šampom mi je bio okej i ne ostavlja tragove, osim ako proizvod ne stavljate vrlo blizu kosi, ali efekt mu je malo slabiji od Batiste verzije, laganije odmašćuje kosu i daje nešto slabiji volumen.


Balea Professional Oil Repair Intensiv turban maska za kosu - ova maska je vrlo lijepo njegovala kosu, ali mi je i dosta brzo zamastila moju kosu koja se lako masti. Ugodnog je mirisa. Pakiranje mi je bilo malo nezgodno za postavljanje i preveliko za moju kosu i glavu.

7th Heaven Coconut Rescue maska za kosu - ova maska je ugodnog mirisa, ali mi se nije svidjela. Probala sam ju nanijeti na cijelu kosu, kako navode, ali i samo na donjoj polovici kose i jako mi je mastila kosu, kako god ju nanijela. Ipak, lijepo njeguje i omekša kosu. Nije primijetila nikakav volumen koji obećava.

La Croa Argan&Macadamia ulje za kosu - iako obožavam La Croa Repair masku za kosu i od ovoga ulja sam imala slična očekivanja, moram priznati da mi se ovo ulje i nije baš tako svidjelo jer se treba nanijeti dosta proizvoda za neki efekt koji je i dalje poprilično blag - lagano omekša i zagladi kosu.


M Lady Viva La Vida! gel za brijanje - ovoga ljeta potrošila sam hrpetinu pjena za brijanje, što možete i vidjeti na slici. Kod ove me privuklo preslatko pakiranje i povoljna cijena. Gusta je, lijepo se pjeni, fino miriše i dobro obavi svoj posao.

Balea Exotic Coco gel za brijanje & Balea gel za brijanje s aloe verom i uljem avokada za osjetljivu kožu - također jako dobri, učinkoviti, ugodni, mirisni te povoljni gelovi za brijanje. Svakako preporučam te su mi gelovi

Colgate MaxFresh pasta za zube - shvatila sam da do sada nisam pisala o pastama za zube, no sada sam odlučila spomenuti ih kada se sjetim. Ova pasta je odlična i potrošila sam već mnogo pakiranja ovog proizvoda. Lijepo opere zube i odlično osvježi dah!


Garnier Mineral Clean Sensation antiperspirant - vrlo učinkovit antiperspirant koji je jako dugo držao moje pazuhe suhima te regulirao neugodne mirise. Iako je vrlo učinkovit, nije agresivan prema koži.

Rexona MotionSense Invisible Pure roll-on - ovaj roll-on je bio nešto manje učinkovit nego prethodni Garnier dezić, no i dalje nije agresivan te obavlja svoj posao, samo nije toliko učinkovit kao Garnier.

Cien Tropical Summer uljni piling za tijelo - ovaj piling je jako dobro obavljao svoj posao, ostavljao kožu mekom i glatkom te uklanjao mrtve stanice kože, ten i slično. Miris je ugodan, ali za mene malo intenzivan i umjetan, ali ništa strašno. Tekstura je malo čudna i piling sadrži ulje te lijepo njeguje kožu.


Ziaja Orange Butter & Coconut gel za tuširanje - Ziaja gelovi za tuširanje jedni su od mojih apsolutno najdražih tuširalica. Jako su kremasi i vrlo mirisni, lijepo se pjene, odrade svoj posao, a ne isušuju. Predivni i vrlo pristupačni proizvodi.

Avon Care losion za tijelo s kokosovim uljem - odličan losion, mirisan, lagan i brzo se upija, lijepo hidratizira i nije mastan niti ljepljiv, jako sam zadovoljna njime. Mala zamjerka ide na pakiranje jer ga je pri kraju jako teško dozirati iz boce, pa sam ga držala naopačke.


CV Hydro micelarna pjena za lice - okej pjena, lijepo skine šminku (iako neće skinuti vodootpornu maskaru i teže tekuće ruževe) te očisti kožu, lagana je i ne iritira niti isušuje. Mala zamjerka ide na miris, koji se meni baš i nije svidio.

Eveline Pure Control SOS 3u1 gel za čišćenje lica - gel kojemu se jako često vraćam. Nešto je jači i radi blagi piling, no mojoj mješovitoj koži sklonoj nepravilnostima jako odgovara. Lijepo očisti kožu, zagladi ju i vjerujem da uz ostale proizvode pomaže u borbi protiv nepravilnosti. Ponekad ga nanesem i kao neku masku za lice i lijepo odradi posao.

Garnier Maxi Format micelarna voda za osjetljivu kožu - još jedan proizvod kojemu se često vraćam, a posebno volim kupiti ovo maxi pakiranje koje mi jako dugo traje. Lijepo odradi posao, iako ne skida vodootpornu maskaru i ne izaziva mi nered na licu, ali ju uvijek isperem.


Farmasi Dr.C.Tuna Awesome Drops mineralna voda u spreju - ovaj proizvod mi se također poprilično svidio. Ima odličan raspršivač, lagana je na licu i lijepo osvježi kožu. Koristila sam ju i za osvježavanje šminke, setiranje šminke, kao tonik, za osvježavanje kože tijekom dana - ima mnoptvo uporaba i poprilično je dugo trajala.

Eveline Gold Lift Expert jastučići za okoloočno područje - ovi jastučići su mi bili zanimljivi, no moram priznati da, iako su obavili svoj posao, lagano hidratizirali i zagladili okoloočno područje, očivala sam malo više od njih.

Beauty Baby krema za lice i tijelo s jojobinim uljem i pantenolom - od ove kremice nisam očekivala puno, no jako me iznenadila. Nešto je gušća i pomalo teža na licu, tako da mislim da je bolja za hladnije dane, ali jako lijepo hidratizira, omekša i zagladi kožu, odlična je i ispod šminke te ne masti dodatno kožu i nije izazvala nikakav nered.


Ulola serum za problematičnu kožu - također još jedan proizvod koji uvijek iznova i iznova kupujem. Pomaže u borbi s nepravilnostima te je vrlo učinkovit proizvod, a nije agresivan.

Avon Skin So Soft depilacijska krema za lice - ova kremica mi je bila okej, no nije najučinkovitija stvar na svijetu - skine većinu dlačica, ali jedan dio ostane. Ako ju držite predloženo vrijeme, neće vam iritirati kožu, a obavit će većinu posla. Potrajala mi je jako dugo vremena.

Mixa Hyalurogel Light krema za lice - moja omiljena hidratantna krema za lice; jako je lagana, brzo se upija, nije masna, lijepo hidratizira kožu, ne iritira i ne masti moju kožu, čak bih rekla da mi je uz trenutnu rutinu koža puno manje masna, a odlična je i ispod šminke.

Bee Natural Coco Nilla balzam za usne - vrlo povoljan, a jako dobar balzam za usne, lijepo miriše i lijepo njeguje usne, a nije nimalo mastan.

Melem u sticku - klasik među proizvodima, jako lijepo njeguje usne, no pomalo je masniji.


Eveline Purifying pjenušava maska za lice - vrlo zanimljiv proizvod. Sheet maska koja se u dodiru sa zrakom pjeni i to poprilično. Moram priznati da se prilikom nošenja treba malo pripaziti jer bi pjena vrlo lagano mogla zalutati u oči, nos ili usta. Površinski očisti i osvježi kožu te ju omekša i koža jednostavno izgleda ljepše i zdravije.

Victoria Beauty Charcoal Charbon + O2 pjenušava maska za lice - moram priznati da su mi ova i prethodno spomenuta maska apsolutno jednake, razlikuju se samo u pakiranju i prvo sam mislila da se radi o istom brendu, samo različitom pakiranju za različite drogerije.

Victoria Beauty Galaxy Detox Glow glitter peel off maska - ovu masku sam kupila zbog šljokica, no uživo je maska gotovo pa prozirna, nema ovako punu boju kao na slici, ali ima popriličan broj šljokica. Lijepo se nanosi i lagano skida te omekša, površinski očisti i odlično zagladi kožu. Jako mi se svidjela.

H&M Glow-Pro sheet maska - iako od ove maske nisam imala velika očekivanja, pozitivno me iznenadila. Lijepo hidratizira i daje lijepi sjaj koži.


Balea Gold&Rose Gold maske za lice - ove maske izgledaju apsolutno prekrasno i metalik! Sastoje se od dva dijela, što mi baš i nije najdraže, no vjerujem da ih je tako možda lakše nanijeti (iako se meni to nimalo ne sviđa haha). Pružaju lijepi, no nešto lakši efekt hidratacije koji je nešto kratkotrajniji.

Balea Avokado&Med sheet maska za lice - sasvim solidna sheet maska za lice, također lijepo hidratizira kožu, no ne pruža intenzivan efekt i kao sve sheet maske, efekt je nešto kratkotrajniji. Pakiranje je preslatko.

I to bi bilo sve što sam potrošila od prošlog posta, a što ste vi potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari