FARMASI AWESOME DROPS MINERALNA VODA U SPREJU

by - rujna 11, 2019

Pošto jedna kolegica na poslu prodaje Farmasi kozmetiku, gotovo svaki mjesec me nešto iz kataloga namami i moram to naručiti. Stoga sam prije nekog vremena, između ostalog, naručila njihovu novu mineralnu vodu u spreju i pošteno ju testirala cijelo ljeto. Danas vam donosim svoje dojmove, a ako vas zanima više, nastavite čitati!


Proizvod dolazi u povećoj mat ambalaži mat dizajna. U ambalaži se nalazi 200 ml proizvoda, a cijena proizvoda je oko 30 kn. Farmasi navodi da ova termalna voda sadrži dragocjene minerale te je proizvodena u Turskoj. Ima odličan raspršivač i ispušta najfiniju maglicu.

Ima vrlo blag miris i na licu ostaje gotovo pa neprimjetna maglica, gotovo i ne osjetite da ste išta nanijeli na lice. Lagana je i ugodna na koži, blago hidratizira, ali prvenstveno osvježava i hladi. Koristim ju kao tonik, za osvježavanje lica ili šminke, sjedinjavanje praškastih proizvoda prilikom šminkanja, špricanje tijela, blažih ugriza i opekotina. Posebno dobro dođe za vrijeme ljetnih vrućina.

Za kraj mogu reći da mi se ovaj proizvod jako svidio, a mogli ste ga vidjeli i u jednim mjesečnih favoritima i obožavam ga prskati, no nije ništa čarobno ili nevjerojatno učinkovito da će vam promijeniti život, stoga prvenstveno trebati razmisliti treba li vam ovo i volite li ovakve proizvode.

Jeste li isprobali Farmasi Awesome Drops mineralnu vodu u spreju?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari