CATRICE HD ACTIVE PERFORMANCE PRIMER// 010 ACTIVE LIFE

by - srpnja 10, 2019

Vrijeme je za recenziju još jednog primera! Primere volim koristiti i u uporabi su prilikom svakog šminkanja, a volim isprobavati i nove s puno obećanja koja se nadam da će proizvod i ispuniti. Catrice HD Active Performance činio mi se kao odličan proizvod i morala sam ga isprobati, a kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Primer dolazi u čvrstoj ambalaži izrađenoj od mutnoga i poprilično debeloga stakla. Dozira se pomoću pipeta koja je nešto manja i kad je primer pri kraju jer ga neće dobro uhvatiti no inače lijepo dozira primer. U ambalaži se nalazi 15 ml proizvoda s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja, a možete ga kupiti u svim drogerijama po cijeni od 39,90 kn. Proizvod je veganski.

SASTAV: AQUA (WATER), ISODODECANE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE (NANO), PEG-10 DIMETHICONE, PROPANEDIOL, GLYCERIN, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, KAOLIN, SILICA, SODIUM CHLORIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, HYDROLYZED CAESALPINIA SPINOSA GUM, CAESALPINIA SPINOSA GUM, ALUMINUM STEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, PROPYLENE CARBONATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALUMINA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, GERANIOL.
 

Catrice navodi da je ovo tekući primer otporan na vodu i unoj za aktivan način života: štiti s SPF-om 30, vizualno minimizira pore, hidratizira i poboljšava trajnost make up-a. Sadrži zeleni čaj.


Primer je poprilično tekuć, lako maziv i dosta brzo se upija. Potrebno je ne pretjerivati s količinom proizvoda, odnosno nanijeti ga u manjoj količini jer se u suprotnom teže razmazuje i upija. Bijele je boje i blagog mirisa. Nije ljepljiv. Iako je navedeno da sadrži SPF nisam primijetila da ostavlja flasback, no ja se jako rijetko fotografiram s blicom, čisto da znate. Omekša kožu te daje efekt kao nekakva lagana krema, ali ne hidratizira kožu. S druge strane, ne isušuje kožu, ali nije izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na koži. Ne popunjava pore. Make up lijepo sjeda na kožu s ovim primerom, ali nisam primjetila da produljuje trajanost šminke te ne nisam zadovoljna kako regulira masnoću jer ju u neke dane, kada mi se koža malo više masti, dosta propusti. Mislim da baš i nije primer za aktivan stil života ili neko vježbanje jer nije spektakularno funkcionirao u mome svakodnevnome životu, no kako je svaka koža drukčija možda baš vama bude idealan.



Za kraj mogu reći da je ovaj primer okej jer nije napravio nikakav kaos na licu ili je šminka čudno sjedala na njega, no moram priznati da me nije niti oduševio jer ne radi ništa po pitanju produljivanju trajnosti šminke, zaglađivanja kože ili reguliranje masnoće. 

Jeste li isprobali Catrice HD Active Performance primer? Koji je vaš omiljeni primer?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari