EVELINE EXPERT C VITAMINSKI SERUM ZA LICE

by - lipnja 05, 2019

Prošli post bio je posvećen jednom "kultnom" skincare proizvodu, a u istom tonu biti će i ovaj post. Danas ću pisati o Eveline Expert C serumu za lice, koji je ponovno isprobala velika većina ljudi, no ukoliko ste kao ja i želite ga isprobati no još uvijek se premišljate (iako sam ja napokon odlučila isprobati ga), pročitajte moje dojmove u nastavku posta!



Serum dolazi upakiran u narančastu kutijicu i stvarno je upečatljiv. Kutijica je zapakirana u prozirnu foliju te ste sigurni da ju nitko prije vas nije dirao što je uvijek dodatan plus kod mene jer volim biti sigurna da je proizvod zaštićen jer u drogerijama i trgovinama ima puno zločestih prstiju koji diraju što ne bi smjeli. Na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, kao što je i sastav, a sve to možete vidjeti na slikama ispod. U ambalaži se nalazi 18 ml seruma, s rokom trajanja od 6 mjeseci nakon otvaranja. Možete ga kupiti u svim drogerijama i nekim prodavaonicama mješovite robe (ja sam svoj kupila u Interšparu), a cijena mu je oko 50 kn. Prije uporabe potrebno je dobro protresti bočicu.

Expert C vitaminski serum za lice namijenjen je za svaki tip kože. Intenzivni noćni tretman. Sadrži tri bioaktivna oblika vitamina C s visokom ekstremno učinkovitom koncentracijom - 12%, trenutno uklanja simptome umora, smanjuje bore, diskoloraciju i pigmentacijske mrlje. S hijaluronskom kiselinom i ekstraktom divlje ruže, limuna. Formula na bazi Tri-Hybrid vitamin C tehnologiji, štiti DNA stanice kože, duboko hidratizira i regenerira. 2 načina uporabe: 1. umasirati nekoliko kapi na čisto lice, vrat i dekolte; 2. dodajte nekoliko kapi seruma dnevnoj količini noćne kreme i umasirajte.




Bočica u kojoj dolazi serum je čvrsta, manja i izrađena od tamnog stakla, koji je važan kod vitamina C. Dozira se pomoću pipete koja je također staklena i odlično dozira proizvod.


Serum je pomalo gušće teksture, no i dalje poprilično tekuć i lako maziv. Ima vrlo intenzivan i ugodan miris naranče. Blago je narančaste boje i, kao što sam već spomenula, potrebno ga je protresti prije uporabe kako bi se proizvod povezao. Ovaj serum koristim samo navečer (jer je vitamin C, kao i salicilnu kiselinu potrebno koristiti navečer jer nije dobro izlagati se suncu s njima) te nanosim na blago navlaženu kožu. Brzo se upija i vrlo malo ostaje ljepljiv. Lijepo hidratizira kožu, osvježava i koža uz ovaj serum izgleda jako lijepo, zdravoi lagano je sjajna. Ne izaziva nepravilnosti i lagano utječe na prolazak postojećih. Nisam primjetila da utječe na mrlje nastale nepravilnosti, kojih moram priznati nemam baš puno, no imam nekoliko, ali uz dobru skincare rutinu poboljšava teksturu kože.


Za kraj mogu reći da mi se ovaj serum poprilično svidio, lijepo utječe na teksturu i nepravilnosti na koži te joj daje jako lijepi, zdravi sjaj i izgled. Nisam primjetila da utječe na pigmentacijske mrlje, ali vjerujem da je za to potrebno puno dulje redovito korištenje. 

Jeste li isprobali Eveline Expert C vitaminski serum za lice? Koristite li vitamin C na licu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

8 komentari

  1. Obožavam ovaj serum, koristila sam ga i baš mi je bio odličan. Trenutno koristim njihovu kremu za lice iz iste linije i isto tako je odlična. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Negdje sam pročitala da sadrži parabene.
    Što je manje zlo, parabeni ili silikon u LRP serumu Pure C?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj serum sadrži parabene u sastavu, osobno ih ne izbjegavam. Iskreno, nisam stručnjak što se tiče sastava proizvoda tako da, nažalost, ne mogu dati odgovor na to pitanje.

      Izbriši
  3. Gde se moze naci ovaj serum, u lily-ju i dm ga nigde nema
    Hvala unpred!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U Hrvatskoj je dostupan u svim drogerijama, za ostale države, nažalost, ne znam.

      Izbriši
  4. Može se vitamin c koristiti i ujutro, cak je i bolje ujutro a ne navecer (antioksidans), uz obavezno SPF ;)

    OdgovoriIzbriši