ESSENCE YOU BETTER WORK! PUDER U KAMENU

by - lipnja 12, 2019

Essence je do nedavno u svom asortimanu imao samo You better work! primer o kojemu sam pisala recenziju, no zadnjom izmjenom i nadopunom asortimana uveo poveću kolekciju You better work! proizvoda, a jedan od njih je i puder u kamenu. Pudere u kamenu dosta brzo trošim, tako da dosta često kupujem nove, jer mi je matiranje nezaobilazan korak moje rutine te sam se veselila isprobavanju ovoga pudera. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!

Ambalaža pudera je vrlo čvrsta i kvalitetna te plastična, s dizajnom koji se proteže kroz cijelu You better work! liniju. Pri zatvaranju se čuje onaj klik. Na poleđini se nalaze informacije o proizvodu te sastav koji možete vidjeti na slici ispod. U pakiranju se nalazi spužvica koju ja ne koristim, ali može vam poslužiti. Količina pudera koji se nalazi u pakiranju je 9 grama, s rokom trajanja od 24 mjeseca nakon otvaranja, a možete ga kupiti u svim drogerijama po cijeni od 30 kn.



Essence navodi da ovaj vodootporni kompaktni puder savršen saveznik za vrijeme tjelovježbe i u slobodno vrijeme jer matira i fiksira make up te savršeno pristaje svim tonovima kože. Neće vas razočarati čak niti kada ste mokri od znoja!


Formula ovog pudera nešto je tvrđa, bez mirisa i bijele boje. Ne trusi se i slabije se kupi na kist, tako da je pri nanošenju teško pretjerati. Vrlo je lagan na licu, gotovo u potpunosti proziran i transparentan, minimalno posvijetli nijansu pudera samo ako ga nanese više. Nije cakey, već lagano matira i gotovo je neprimjetan na licu te izgleda prirodno. Nije brašnast. Iako je lagan, dobro fikstira šminku lijepo matira te sjaj na mojoj masnoj t zoni probije nakon 3-4 sata, što je prosjek na mome licu s puderima. Lagano zagladi lice. Nije mi izazvao nikakve iritacije ili nepravilnosti na koži.


Za kraj mogu reći da mi je ovaj puder sasvim okej, lijepo i lagano matira te izgleda prirodno te mislim da bi odgovarao svim tipovima kože. Ipak smatram da ovaj puder ne daje nikakvo ekstra djelovanje koje bi vam držalo šminku za mjestu za vrijeme jačih treninga.

Jeste li isprobali Essence You Better Work! puder u kamenu ili nešto drugo iz istoimene linije?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari