BALEA PJENA I GEL ZA NORMALNU I MJEŠOVITU KOŽU S ALOE VEROM

by - lipnja 10, 2019

Nastavljam sa skincare proizvodima, a danas ću pisati o dvojcu za skidanje šminke, odnosno čišćenje lica od Balee, za normalnu i mješovitu kožu. Ne znam kakvi su dojmovi ljudi na ovaj dvojac, no ja sam ih pošteno isprobala i odlučila prenijeti vam svoje dojmove. Kakvi su ti dojmovi, saznajte u nastavku posta!



Balea pjena za pranje lica s aloe verom dolazi u čvrstoj plastičnoj ambalaži plavoga dizajna s informacijama o proizvodu sa stražnje strane, kao što je sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Dozator je također odličan. Proizvod je veganski. U ambalaži se nalazi 150 ml proizvoda, a može se kupiti u DM-u po cijeni od 18,90 kn.


Pjena je lagano i prozračna, bijele boje, malo intenzivnijeg svježeg mirisa. Nježna je prema koži te ju lijepo čisto i uklanja šminku, no malo teže skida tekuće ruževe i maskaru. Vrlo je blaga, ne ostavlja nikakav film na koži. Ne peče oči. Ne iritira, ne zateže niti isušuje kožu.



Balea osvježavajući gel za pranje lica s aloe verom dolazi u kvalitetnoj,nešto mekšoj tubici plavoga dizajna te ima vrlo čvrsti čep i čujete onaj klik te možete biti sigurni da gel neće iscuriti. Na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, kao što je i sastav, koji možete vidjeti na slici ispod. Gel je veganski. U tubici se nalazi 150 ml gela, a možete ga kupiti u DM-u po cijeni od 15,90 kn.


Gel je proziran i vrlo je tekuć tako da je u početku curio čim bi se čep otvorio. Lagano se pjeni te pecka ukoliko vam uđe u oči. Moram napomenuti da ga ne koristim za skidanje šminke već samo za čišćenje lica. Lijepo očisti kožu, nije mi iritirao kožu niti isušivao već je vrlo lagana umivalica. Lako se ispire i prilikom korištenja potrebno je nanijeti nešto manju količinu, odnosno ne pretjerivati jer je uistinu malo proizvoda dovoljno za cijelo lice. Ne ostavlja nikakav film, ali ostavlja kožu svježom, mekom i čistom, no ne onako škripavo čistom.


Za kraj mogu reći da je ovaj duo poprilično dobar u svome poslu, a u isto vrijeme su dosta lagani i nježni prema koži. Ne mogu reći da mi je ovo najdraži dvojac koji sam ikada isprobala, no vrlo sam zadovoljna. 

Jeste li Balea proizvode za čišćenje lica?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari