ULOLA SERUM ZA PROBLEMATIČNU KOŽU S EKSTAKTOM VRBE

by - svibnja 06, 2019

Pošto je moja koža pomalo problematična, volim kod sebe imati neki proizvod za prištiće, odnosno za problematičnu kožu kako bi te probleme efikasno eliminirao. Isprobala sam dosta takvih proizvoda i veći broj mi je funkcionirao, ali jednostavno sam htjela nešto još drugo. Tako se kod mene našao ovaj hrvatski proizvod - Ulola serum za problematičnu kožu. Kakvi su moji dojmovi o ovom proizvodu, saznajte u nastavku posta!



Serum dolazi u prekrasnoj ambalaži, s cvijećem koja me je, priznajem odmah kupila. Sam serum dolazi u bočici od tamnoga stakla sa staklenom pipetom i vrlo je kvalitetno te upakirano u pripadajuću kutijici koja je skroz upakirana u prozirnu foliju, odnosno odlično zaštićena te ste sigurni da ju nitko prije vas nije dirao što je uvijek veliki plus. Na kutijici nalaze se sve informacije o proizvodu, kao što su način upotrebe, upozorenja, opis i sastav, a sve možete vidjeti  na slikama ispod. U bočici se nalazi 30 ml proizvoda s rokom trajanja od kratka 3 mjeseca nakon otvaranja, što je pomalo očekivano jer se radi o prirodnoj kozmetici. Možete ga kupiti u DM-u po cijeni od 49, 90 kn.




Ovaj serum je vrlo vodenast i tekuć te ima blagi miris. Odlično se razmazuje i dosta brzo upija. Kao što upute i navode, proizvod sam koristila isključivo navečer. Nije me pekao niti je bio agresivan prema mojoj koži te me nije isušivao iako sam uvijek nakon upotrebe kožu dobro hidratizirala. Izvrsno djeluje na nepravilnosti na mojoj koži; prištiće gotovo pa uopće više i nemam, ponekad se pojave, ali su maleni i rijetki te uz ovaj serum puno brže prolaze. Pozitivno je djelovao na izgled moje kože koja izgleda ujednačenije, glađe, zdravije i ljepše.


Ovaj serum je oduševio i pokazalo se najbolje djeluje na moju kožu od svih proizvoda namijenjih problematičnoj koži, odnosno koži sklonoj nepravilnostima. Vrlo je djelotvoran, a u isto vrijeme nije agresivan i koža mi izgleda fenomenalno!

Jeste li isprobali Ulola serum za problematičnu kožu?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari