SOPH X REVOLUTION PALETA HIGHLIGHTERA

by - svibnja 15, 2019

Soph X Revolution kolekcija je fenomenalna kolekcija i ne mogu opisati koliko ju volim! Do sada sam isprobala palete sjenila koju su odlične kvalitete, a sada je red došao i na hvaljenu paletu highlightera, koja je tema trećeg dana Revolution tjedna. Ako vas zanimaju dojmovi o ovoj ljepotici, nastavite čitati!


Paleta je napravljena od plastike, nude je i prozirnog poklopca s nekoliko rose gold metalik detalja. Nije baš najčvršća ili najkvalitetnija, no kvaliteta je okej. Paleta dolazi u nude kutijici na kojoj se nalaze sve informacije o paleti. U paleti se nalazi 8 nijansi highlightera, svaka teži 2 grama, što je ukupno 16 grama proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Cijena palete je 100 kn, a možete ju kupiti u DM-u i Pink Pandi. Cijena je odlična jer vas jedna nijansa izađe 12, 50 kn što je vrlo pristupačno. Sastav možete vidjeti na slici niže.



Formula se razlikuje ovisno o nijansama, a o tome ću malo kasnije govoriti. Bez obzira koliko su highlighteri meki ili tvrdi, formula je odlična. Nijanse se malo truse, ali ništa pretjerano ili nešto što ja zamjeram. Highlighteri se lijepo stapaju s kožom, no intenzivniji su. Baked nijanse su metalik finiša. Imaju vrlo sitne sjajne čestice, nikakve krupne šljokice ili nešto slično. Odlični su i kao sjenila. Ako pretjerate s količinom, naglašavaju teksturu kože. Jako su dugotrajni i na licu traju cijeli dan, a počinju lagano blijediti nakon otprilike 6 sati. Nisu mi izazvali nikakve iritacije ili nepravilnosti na licu.


Nijanse nemaju nazive stoga sam ih označila brojevima 1-8, po redovima, s lijeva na desno. Swatcheve možete vidjeti na slikama ispod.

1- mekana formula, bijela sa zlatnim odsjajem. Nije baš najbolje mljevena, ali nakon nanošenja lijepo izgleda.
2- mekana formula, svijetlija šampanjasta nijansa. Najdraža u paleti!
3- baked (pečena) formula, malo tvrđa. Zlatna nijansa, mrvicu tamnija no i dalje dovoljno svijetla za moju put; nikako nije žuta.
4- mekana, svijetla nijansa, nešto između bež i šampanjac nijanse.
5- baked formula, malo tvrđa. ružičasta nijansa.
6- baked formula, malo tvrđa. Svijetla, hladnija, bijelo-ružičasta nijansa.
7- baked formula, malo tvrđa. Brončana nijansa, najtamnija u paleti.
8- tvrđa nijansa, no ne bih rekla da je pečena. Malo mi je pretamna da bih ju nosila kao highlighter, ali je odlična na očima. Teško mi ju je opisati, nešto između brončano-narančasto-zlatne.



Kao i palete sjenila, i ova paleta highlighter je izvrsne kvalitete, a nijanse su prekrasne! Paleta je gotovo pa konstantno u uporabi i obožavam ju!

Jeste li isprobali SophxRevolution paletu highlightera?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari