REVOLUTION RENAISSANCE FLICK EYELINER

by - svibnja 16, 2019

Nastavljamo s Revolution recenzijama! Danas je na redu Revolution Renaissance Flick tuš za oči. Inače, tuš za oči je nešto što ja stvarno rijetko koristim i nisam baš najspretnija u korištenju, no s vremena na vrijeme ga volim nanijeti, a i nikada ne znate kada će vam tuš zatrebati. Jesam li zadovoljna ovim proizvodom ili žalim što sam ga kupila, saznajte u nastavku posta! 



Ambalaža eyelinera je prekrasna, jednostavna i elegantna, metalik rose gold. Dolazi u povećoj crnoj, mat kutijici na kojoj se nalaze brojne informacije kao i tvrdnja "intenzivno dugotrajan i crn" te sastav sa stražnje strane koji možete vidjeti na slici ispod. Ambalaža je zaštićena prozirnom košuljicom i zaštitnim naljepnicama sa svake strane. Proizvod je cruelty free i veganski što mi je uvijek drago vidjeti. Unutar ambalaže nalazi se 0.8 grama proizvoda s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja, a možete ga kupiti u Pink Panda trgovini, preko njihove web strane, ali i preko službene Revolution web stranice i ostalih web stranica koje prodaju Revolution, a zaboravim ih spomenuti.



Aplikator je odličan i precizan. Savitljiv je, ali je u isto vrijeme poprilično čvrst i odlično nanosi proizvod. Sviđa mi se što se nije isušio nakon nekoliko korištenja što se kod brojnih tuševa zna dogoditi prilikom prvog korištenja. Ipak, nakon dosta korištenja, sami vrh aplikatora počeo je gubiti pigment.


Tuš je intenzivno crn te nije mat, ali nije niti sjajan, odnosno ne sadrži nikakve sjajne čestice. Tanak je i ne osjeti se na očima, niti zateže ni runi kao što to Essence Liquid Ink tuš radi. Ne razlijeva se niti preslikava. Na očima traje cijeli dan niti blijedi i potrajati će dok ga ne skinete te se lako skida micelarnom vodom. Ipak, nije vodootporan tako da ne znam hoće li preživjeti suzenje očiju, plakanje, plivanje ili neke slične aktivnosti s vodom. Nije mi iritirao oči.


Za kraj želim reći da je ovaj tuš izvrstan, intenzivno je crn i dugotrajan, kao što pakiranje i navodi te je pomoću aplikatora lako raditi. 

Jeste li isprobali Revolution Renaissance Flick tuš za oči? Koji je vaš omiljeni tuš za oči?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari