REVOLUTION CRUSHED PEARL PIGMENT// BECK&CALL

by - svibnja 17, 2019

Za posljednji dan Revolution tjedna, pišem vam od jednom njihovom prekrasnom pigmentu koji je bio ljubav na prvi pogled. Pigmenti su nešto što i ne koristim toliko često, no s vremena na vrijeme ih volim nanijeti i diviti se izgledu koju daju i looku koji njima postižem. Ako vas zanimaju kakvi su moji dojmovi o ovom pigmentu, nastavite čitati!


Pigment dolazi u malenom slatkom pravokutnom pakiranju izrađenom od čvrste prozirne plastike sa crnim čepom na odvrtanje. Ima sifter koji pomaže u lakšem doziranju i u tome da proizvod ne zadrži posvuda. Zaštićen je, kao i svi ostali Revolution proizvodi, što je jako pohvalno. Proizvod je cruelty free i veganski, što jako volim! Unutar ambalaže nalazi se 1.6 grama proizvoda što se možda čini malo, ali će vam potrajati jako dugo. Rok trajanja je 6 mjeseci nakon otvaranja, a možete ga kupiti u Pink Panda trgovini i preko njihove web stranice, a cijena pigmenta je 50 kn.



Pigment je sitno i fino mljeven s mnoštvom sjajnih čestica. Odlično je pigmentiran, te se lako nadograđuje te ga preferiram nanositi ili u dva sloja ili kao i sve ostale shimmere, mokrom tehnikom. Odlično se blenda. Na očima traje cijeli dan, ne blijedi niti se preslikava no također se i lako skida micelarnom vodom. U ponudi postoji više nijansi, a ja sam odabrala Beck&Call - predivnu toplu, ružičasto-breskvastu nijansu sa zlatnim sjajnim česticama koje cijelu nijansu pretvaraju u zlatnu pod određenim kutom i svijetlosti. Očima daje divan sjaj i izgleda predivno, posebno na suncu. Sve kolegice s posla nahvalile su mi oči na dan kada sam nosila ovaj pigment. Sada vas ostavljam da uživate u swatchevima ove ljepote!




Oduševljena sam ovim proizvodom i nijansom, a mislim da vam swatchevi dovoljno gotovo koliko je divna i odlično pigmentirana! Mislim da nisam mogla odabrati bolji proizvod na kraj Revolution tjedna!

Jeste li isprobali Revolution Crushed Pearl pigmente?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari