MAKE UP EMPTIES #5

by - svibnja 29, 2019

Nakon potrošenih preparativnih proizvoda, vrijeme je za potrošene dekorativne proizvode! Skupila se jedna manja hrpica, ali opet popriličan broj proizvoda s obzirom da se dekorativa dosta sporo troši. Nešto sam potrošila, a nešto sam izbacila iz svoje kolekcije jer mislim da više nisu sigurni za korištenje. Ako vas zanima što sam sve to potrošila, nastavite čitati!



Catrice Light Correcting Serum Primer u nijansi 010 Candlelight - ovaj primer mi se dosta svidio, lagan je i lijepo pripremi kožu za šminku te puder lijepo sjeda na njega, a uz to daje jako lijepi, zdravi sjaj, a ne izgleda masno, čak niti na mojoj masnoj t zoni. Malu zamjerku imam na pipetu koja je, kada mi je ostala trećina proizvoda, prestala funkcionirati i morala sam proizvod izlijevati što mi nije bilo pretjerano drago.

Essence You Better Work! primer - ovaj primer mi je bio okej, više me podsjeća na nekakvu laganu kremu sa zaštitnim faktorom, no nije mastan niti ljepljiv. Lagano je hidratantan, no ne radi nikakav poseban posao. Obećaje popunjavanje pora no to ne pruža. Bio je okej, no nije me oduševio.

Essence Glow To Go fiksator - raspršivač na ovom fiksatoru je dosta loš i šprica velike kapi, što baš i nije nešto što želim. Koristila sam ga najviše kao primer ili špricala po ramenima jer ga na taj način mogu lako razmazati i na taj način funkciora i daje jako lijepi ružičasti sjaj.


Avon True Flawless Ultramatte testeri pudera u nijansama Nude i Light Ivory - iako se zove ultramat, nije takvog finiša, već je ovo jedan od prirodnijih pudera. Daje srednje prekrivanje, semimat je finiša te izgleda jako prirodno, kao druga koža. Nijanse su također jako dobre i razmišljam o kupnji ovog pudera u full size verziji.

Essence All About Matt! Waterproof puder u kamenu - lagan puder, ne izgleda brašnasto, no važno je ne pretjerati s količinom i lijepo matira lice; sjaj mi probije nakon otprilike 3-4 sata. Bijele je boje i lagano posjetljuje puder koji prethodno nanesete. Navedeno je da je vodootporan, no nisam primijetila nekakvu posebnu razliku između ove i obične verzije.

Catrice 24H Made To Stay puder u nijansi 005 Ivory Beige - ovaj puder više ne postoji u Catrice u asortimanu, ali ću ga ukratko spomenuti. Svidio mi se, nijansa mi odlično odgovara, lijepo prekriva, lagan je na koži i izgleda dosta prirodno.


Essence Lash&Brow gel maskara - proziran gel za obrve koji neće posebno učvrstiti dlačice, ali će ih počešljati i naglasiti te će obrve izgledati prirodnije i onako bushy. U bočici se nalazi pozamašna količina koju ćete dosta dugo trošiti.

Catrice Glam&Doll vodootporni tuš za oči - iako se vrh dosta brzo potrošio, ovaj tuš mi je bio okej. Lako se izvlače linije, crn je i trajan te ga ne osjećam na očima. Mali trik, ukoliko ne znate, jest da taj marker, spužvasti dio koji se nalazi u olovci možete izvući i okrenuti te možete iskoristiti puno više proizvoda!


L'Oreal Paradise Extatic maskara - moja omiljena maskara! Od trenutka kada sam ju isprobala sam ju zavoljela. Moje trepavice uz ovu maskaru izgledaju fenomenalno, daje im predivan volumen i odlično ih produlji, vrlo je crna i odlične je trajnosti.

Catrice The Little Black One maskara - jedna od prirodnijih maskara s nešto manjom četkicom. Daje lagani volumen i produlji trepavice te je crna i trajna, no dosta je mokra čak i neko vrijeme nakon otvaranja te mi se zna preslikati što me je malo živciralo, no maskara je skroz dobra.


Essence Colour Boost Vinylicious tekući ruž u nijansi 03 Pink Interest, Catrice Metal Matt ruž u nijansi 060 Breaking Nudes, Catrice Shine Appeal fluid ruž u nijansi 030 Meet You at the Bar-bie, Avon Colortrend sjajilo u nijansi Lucid - sva ova sjajila napustila su moju kolekciju jer su promijenili miris i nisam ih više željela koristiti. Sjajila su nešto što rijetko koristim, no sva ova sjajila su bila poprilično dobra i dosta pigmentirana te nisu ljepljivi. Trajnost im nije velika, no to kod sjajila niti ne očekujem. Mislim da su svi ovi proizvodi, osim Avonovog sjajila napustili asortiman.

I to bi bilo sve što sam nedavno potrošila od dekorative, a što ste vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari