EMPTIES #18

by - svibnja 27, 2019

Vrijeme je za još jedan post s potrošenim proizvodima, ovaj puta s preparativnom kozmetikom, a vrlo brzo dolazi i post s potrošenom dekorativom. Postove s potrošenim proizvodima obožavam pisati i vidjeti koliko sam proizvoda potrošila. U ovome postu vidjeti ćete jednu pozamašnu hrpicu, a ako vas zanima što se sve tu našlo, nastavite čitati!



Duchesse blazinice - ove blazinice možete vidjeti u svakom postu s potrošenim proizvodima jer su odlične kvalitete, ne kidaju se, u pakiranju se nalazi velika količina, a cijena je stvarno povoljna.


Balea jednokratne britvice - još jedan super proizvod, jako dobro obavi posao, a vrlo su povoljne.

Pepco mini vlažne maramice - ovakva malena pakiranja vlažnih maramica volim nositi sa sobom u torbi jer često dobro dođu. Vrlo su povoljne i kvaliteta im je sasvim dobra, a ovo pakiranje sa čudovištima je preslatko!


Nivea micelarni šampon za normalnu do masnu kosu - ovaj šampon mi je dugo vremena bio odličan; nije agresivan, lijepo opere kosu i drži ju svježom, no u zadnje vrijeme mi se čini da se kosa zasitila njime i dosta brzo se masti, stoga ću uzeti pauzu od njega.

Garnier Botanic Therapy šampon za slabu kosu sklonu lomljenju - ovaj šampon je nedavno otkriće i odličan je. Predivno miriše, jako je kremast, lijepo opere kosu te je jako nježan prema kosi i njegujuć. Nije idealan za masnu kosu, no kosa je u dobrom stanju oko dva dana, a ako se mrvicu više zamasti šampon za suho pranje uskoči u pomoć.

Batiste Heavenly Volume šampon za suho pranje kose - čini mi se da je ovo Mullerova verzija XXL Volume šampona, koji je inače moj omiljeni i odlično obavlja svoj posao - izvrsno odmasti kosu i osvježi ju te daje odličan volumen.


Balea regenerator za svilenkasti sjaj kose sa cvijetom orhideje - još jedan odličan ulov iz drogerija, za vrlo povoljnu cijenu dobijete odličan regenerator u jako veselom pakiranju koji lijepo njeguje kosu, omekša ju, zagladi i olakšava raščešljavanje. Volim sve regeneratore iz ove linije.

Garnier Fructis Aloe Hydra Bomb regenerator - također još jedno nedavno otkriće. Kao i prethodni regenerator, njeguje kosu, zaglađuje, omekšava i olakšava raščešljavanje, samo još pruža nešto jaču njegu.


Alverde Nutri-Care BB maska za kosu - ova maska je vrlo hvaljena, no meni se nije svidjela. Nekako se čudno upila, morala sam potrošiti cijelo pakiranje, iako mi inače ovakva pakiranja traju dva korištenja te nije pružila ikakav učinanak, možda nekakvu minimalnu, jedva primjetnu njegu.

La Croa Argan&Keratin Repair maska za oštećenu i kemijski tretiranu kosu - odlična maska za kosu! Prekrasno njeguje, omekšava, zaglađuje kosu i kosa izgleda ljepše. Što se tiče obnavljanja, ne bih rekla da išta radi, no to niti ne očekujem jer vjerujem da se kosa ne može obnoviti.


L'Angelica Cocco gel za tuširanje - obožavam kokos, tako da me kokos kod ovog gela za tuširanje kupio, no moram priznati da je miris vrlo blag. Ovaj, kao i svi L'Angelica gelovi za tuširanje, jako je kremast i nježan prema koži, lijepo se pjeni te nimalo ne isušuje te bih rekla da je blago njegujuć.

Aveo gel za tuširanje Voćni san - vrlo povoljan gel za tuširanje i sasvim je dobar. Nije toliko kremast i njegujuć, ali ne isušuje, iako imajte na umu da mene gelovi za tuširanje baš i ne isušuju. Lijepo se pjeni i intenzivnijeg je, vrlo ugodnog voćnog mirisa.

Balea Glitter is my Superpower gel za tuširanje - šljokice su moja velika ljubav tako da sam morala kupiti i ovaj gel za tuširanje (iako moram priznati da me i cijelo pakiranje s psom kupilo). Iako nemaju nikakav učinak u gelu, izgleda jako lijepo i zanimljivo, nije kremast, ali se lijepo pjeni, nježan je i vrlo ugodno miriše na jagode.


Balea Men Sensitive pjena za brijanje - iako je ovo muški proizvod, odličan mi je i jako ga volim. Olakšava brijanje i jako je nježan prema koži. Malo je intenzivnijeg muškog mirisa, koji meni baš i ne smeta.

Rexona Motionsense Sexy Bouquet dezodorans - odličan dezodorans, malo intenzivniji, no ne iritira kožu te pruža izvrsnu zaštitu i sprječava znojenje i neugodne mirise. Ugodnog je intenzivnijeg, slatkasto cvjetnog mirisa.

Rexona Motionsense Cotton Dry roll on - još jedan odličan proizvod za sprječavanje znojenja i neugodnih mirisa ali je nešto blaži, iako i dalje odlično obavlja svoj posao. Miris je ugodan i vrlo blag.


Dove losion za tijelo u spreju s kokosovim uljem i bademovim mlijekom - poprilično inovativan proizvod za njegu kože. Njega kože je uz ovaj proizvod vrlo brza i jednostavna, malo našpricate i umasirate u kožu. Vrlo je ugodnog mirisa, lijepo se upija, nije mastan i lijepo njeguje kožu.

Farmasi Sensational parfumirani losion za tijelo - moram priznati da od ovog losiona nisam puno očekivala, no jako mi se svidio. Ugodnog je mirisa, lijepo se nanosi i upija, potpuno je nemastan i nije ljepljiv. Lijepo njeguje kožu, iako nije najhidratantniji losion koji sam ikada isprobala, no ako nemate jako suhu kožu, biti će vam dobar.

Nivea univerzalna kremica - mislim da ne postoji osoba koja nije čula za plavu Niveu jer je to apsolutni klasik! Ja sam kupila ovu malenu verziju koja je odlična jer stane u svaku torbu. Krema je ugodnog, prepoznatljivog mirisa, vrlo je gusta i kremasta, lako maziva, no nešto teža i pomalo masnija. Odlično, intenzivno njeguje kožu, a koristila sam ju najviše za njegu ruku i ponekad stopala.


Balea ulje za čišćenje lica - koliko sam se prije bojala koristiti ulja, toliko ih sada volim! Ovo ulje koristim kao prvi korak u skidanju šminke, lijepo otopi sve s lice, čak i vodootpornu maskaru i teže tekuće ruževe. Rjeđe je i nije jako masno, lako se dozira i ne izaziva ikakve nerede na licu ili dodatno masti moju masnu t zonu.

BaleaSoft&Clear 3u1 piling, krema i maska za lice - odličan multifunkcionalan proizvod. Vrlo je gust i kremast te jako lijepo očisti lice, iako ga ne koristim za skidanje šminke, već samo za čišćenje kože. Mislim da ne bi bio dobar za suhu kožu, ali da će svima ostalima odgovarati, pogotovo ako želite nekakvo jače čišćenje.

Balea osvježavajući gel za pranje lica s aloe verom - ovaj gel za čišćenje lica mi je također bio okej, vrlo lagan i osvježavajuć, poprilično je rijedak. Nisam ga koristila za skidanje šminke, već samo za čišćenje kože nakon što sam skinula svu šminku. Bila sam zadovoljna njime.


Eveline Facemed+ hijaluronska micelarna voda za suhu i osjetljivu kožu - odlična micelarna voda, odlično skida šminku (iako ja micelarne vode najviše volim koristiti nakon što šminku skinem uljem ili pjenom, za skidanje ostataka šminke, jer mi teže skidaju tekuće ruževe i maskare, pa to volim obaviti brže), a u isto vrijeme je nježna prema koži, ne isušuje i ne izaziva ikakve iritacije. Kao i sve ostale micelarne vode, ispirem ju.

LVLY pjena za čišćenje lica - kao prvo, koliko je ovo LVLY pakiranje predivno, ne mogu ga prestati gledati! Pjenom sam bila zadovoljna, dobro je obavljala svoj posao, iako je malo teže skidala maskaru i teže tekuće ruževe. Pjena je vrlo lagana i nježna prema koži te ju nije isušivala niti iritirala.

LVLY tonik - ovaj tonik potaknuo me na korištenje tonika jer mi inače nisu bili posebno zanimljivi, a ovo je druga potrošena bočica LVLY tonika. Tekuć je, ali malo gušći, intenzivnijeg mirisa. U početku me malo peckao, no kada mi se koža naviknula na njega, obožava ga! Obavi lagani kemijski piling glikolnom kiselinom, ostavlja kožu mekom i zaglađenom te daje koži predivan, zdravi sjaj!


Montagne Jeunesse peel-of maske za lice (Lemon Zest&Passion Peel Off) - ove maske sam dobila na poklon u Pink Panda paketiću i bile su mi okej, no ništa posebno. Lijepo se gule, osvježavaju i zaglade kožu. Iako im se u sastavu na visokom mjestu nalazi alkohol, nisu mi iritirale niti kožu niti oči.

Balea Pearl&Glow maska za lice sa shimmerom - moram priznati da mi ova maska baš i nije sjela jer me poprilično pekla i nakon otprilike pola minuta sam ju morala isprati, ipak je koži dala predivan, zdravi sjaj koji mi se jako svidio. Izgleda jako lijepo jer ima nekakav sjaj koji prelazi iz srebrne u zlatnu i ima sitne sjajne čestice.


Victoria Beauty Elements Detox maska od blata na bazi zelenog čaja - ova maska mi se nije pretjerano svidjela jer nisam primjetila da koži daje ikakav učinak.

Balea Sparkle&Shine peel-off maska - pogledajte samo ovaj holografski sjaj na pakiranju, predivno! Ova maska mi se pokazala kao jedna od najboljih peel-off maski koju sam ikada isprobala. Malo je jača, površinski očisti kožu, zagladi ju i osvježi. Ne izvlači ništa iz kože, ali mi se jako svidjela.

Garnier Moisture+Smoothness sheet maska za oči - ova maska mi je bila okej, lijepo je hidratizirala, osvježila i zagladila okoloočno područje, no nisam primjetila nikakav spektakularan efekt. Malo mi je bila smiješna jer sam mislila da će biti samo jastučići ispod očiju, no izgleda kao Zoro maska, pa sam izgledala kao za maškare.

Balea Happy Macarons sheet maska s borovnicom - slatko pakiranje i slatka plava sheet maska, odlične veličine, tanka i lijepo prijanja na lice. Lijepo i poprilično intenzivno hidratizira kožu, no efekt je nešto kratkotrajniji, no lijepo osvježi i hidratizira kožu kada vam je potrebna jača njega, a sheet maske posebno volim koristiti kada znam da ću duže vremena nositi nešto jaču šminku.


Ulola serum za problematičnu kožu - serum koji odlično djeluje na moju kožu i na nepravilnosti, a poprilično je povoljan. Nije agresivan i nije mi isušivao kožu (no nakon što se pošteno upije hidratiziram kožu), ali je isušivo prištiće i koža mi uz ovaj serum puno ljepše izgleda.

Mixa Balancing krema za lice - u početku mi ova krema nije najbolje sjela, no nakon nekog korištenja jako sam ju zavoljela. Malo je gušća, ali i dalje lagana i lijepo hidratizira i vjerujem da utječe na manje mašćenje moje masne t zone. Odlična je i ispod šminke.

Balea Aqua gel-krema za lice - vrlo lagana, gelasta krema. Brzo se upija, nije masna te lijepo njeguje kožu, iako ne pruža nekakvu intenzivnu hidrataciju i odlična je i ispod šminke. Pomalo me podsjeća na Mixa Hyalurogel Light kremu, a otprilke je upola jeftinija.

Bee Natural Coco Nilla balzam za usne - još jedan proizvod koji me je jako oduševio, a poprilično je povoljan. Ugodno miriše i lijepo njeguje usne, a ovo retro pakiranje je skroz simpatično.

I to bi bilo sve što potrošila u vremenu od prošlog posta od preparativne kozmetike, a što ste vi nedavno potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari