WET'N'WILD ULTIMATE BROW RETRACABLE BROW PENCIL// ASH BROWN

by - travnja 17, 2019

Olovke za obrve inače baš i nisu moj izbor što se tiče popunjavanja obrva jer mi nekako nisu sijele i njima ne postignem efekt koji želim te uvijek posežem za pomadama. Ipak, čuvši mnogo pohvala na račun ove Wet'n'Wild olovke za obrve, morala sam ju isprobati unatoč blagoj averziji koju osjećam prema olovkama za obrve. Ako vas zanimaju moji dojmovi, nastavite čitati!


Pakiranje je jednostavno i elegantno crno pakiranje s nekoliko detalja, izrađeno od plastike. S jedne strane nalazi se sam proizvod, dok je s druge strane spoolie, odnosno onaj aplikator kakav imaju standardne četkice maskara. Ono što je za posebnu pohvalu je što je proizvod, kao i svi Wet'n'Wild proizvodi, zaštićen prozirnom folijom tako da znate da nitko prije vas proizvod nije dirao.  Unutar ambalaže nalazi se 0.2 grama proizvoda, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Možete ga kupiti u svim Bipa i DM drogerijama koje drže Wet'n'Wild kozmetiku po cijeni od 23, 90 kn.


Olovka je nešto tanja, "trokutastog" oblika i poprilično je precizan. Tvrđe je i suše teksture, odnosno nije nimalo kremasta što mislim da je odlično kod olovki za obrve. Ne puca tako lako. Slabije je pigmentirana što, uz sušu teksturu, osigurava prirodniji izgled obrvama i lakše nanošenje. Imitira dlačice, iako nema nikakve fiber čestice u sebi. Ne preslikava se niti blijedi te na obrvama traje cijeli dan, preko 10 sati, što smatram odličnim.



U ponudi postoji nekoliko nijansi, a slike nijansi nalaze na se vrhu poklopca proizvoda. Nijansa koju sam ja odabrala je Ash Brown - svijetlija, neutralna smeđa nijansa. Na swatchu ispod izgleda dosta narančasto, no mislim da je to do fotoaparata jer uživo, a posebno na mojim obrvama ne izgleda tako. Nijansa je odlična i jako lijepo i prirodno izgleda na mojim obrvama.



Iako nikako ne volim olovke za obrve, ova mi se jako svidjela i koristim ju gotovo svakodnevno već neko vrijeme, što puno govori! 

Jeste li isprobali Wet'n'Wild Ultimate Brow Retracable olovku za obrve? Popunjavate li svoje obrve i ukoliko popunjavate, koje proizvode koristite?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari