ESSENCE LE GOOD VIBES GOOD MEMORIES RUMENILO&HIGHLIGHTER// 01 SPRING-KISSED

by - travnja 05, 2019

Essence je nedavno izbacio novu limitiranu kolekciju pod nazivom Good Vibes Good Memories čije je pakiranje jednostavno prekrasno i nisam mogla odoljeti ovom highlighteru/ rumenilo i našlo se u mojoj kolekciji. Kakvi su moji dojmovi, saznajte u nastavku posta!


Proizvod dolazi u čvršćem prozirnom pakiranju sa zaobljenim poklopcem i preslatkim dizajnom, prava proljetna ambalaža. Na poleđini se nalaze sve informacije o proizvodu, kao i sastav koji možete vidjeti na slici ispod. Količina koja se nalazi unutar ambalaže je 9 grama, s rokom trajanja od 12 mjeseci nakon otvaranja. Za sada je, ako se ne varam, dostupan samo u Mulleru, po cijeni od 32, 90 kn.


Formula ovoga proizvoda je pečena, odnosno baked, ali je tekstura poprilično mekana, posebno za pečene proizvode. Lagano se trusi pri nanošenju, ali ništa pretjerano. Lako se nanosi i blenda te se lijepo stapa s kožom. Nijansa je prekrasna - ružičasto, breskvasta nijansa s intenzivnijim zlatnim odsjajem. Swatch možete vidjeti nešto niže. Nije jako pigmentirano i izgleda vrlo prirodno na koži, a sjajna formula licu daje vrlo svježi i zdravi izgled, uz minimalno naglašavanje teksture lica. Trajnost je poprilično dobra, počinje blijediti nakon otprilike 5 sati, ali potrajati će i 8. Nije mi izazvao nikakve iritacije na licu.




I to bi bilo to! Proizvod je odličan, obožavam ga i koristim gotovo svakodnevno jer mi se sviđa svježi izgled koji daje koži! Pošto se radi o limitiranoj kolekciji, ukoliko ga želite, morat ćete požuriti po svoj primjerak!

Jeste li isprobali nešto iz Essence Good Vibes Good Memories limitirane kolekcije?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari