MAKE UP EMPTIES #4

by - ožujka 27, 2019

U prošlom postu mogli ste čitati o potrošenim preparativnim proizvodima, a danas možete čitati o potrošenim dekorativnim proizvodima. Kao što znate, dekorativa se sporije troši stoga u ovom postu ima manje proizvoda nego u potrošenoj preparativi, no ja sam poprilično zadovoljna ovom malom količinim potrošenaca. Ako vas zanima što sam to potrošila od prošlog ovakvog posta, nastavite čitati!



Balea Teint Perfektion sprej za lice 2 u 1- ovaj proizvod mi je jedno vrijeme čak i bio okej, no ipak sam zaključila da mi se baš i ne sviđa. Glavni razlog tome je raspršivač koji ne šprica lijepo, nego nekako čudno kaplje i te kapljice su poprilično velike. Djelovanje nije nešto spektakularno i znala sam ga ponekad koristiti prije nanošenja pudera, a najviše sam ga koristila za vlaženje kistova kada bih shimmerasta sjenila nanosila mokrom tehnikom i u tu svrhu mi je bio super.

Trend It Up Ultimate Long Lasting top coat- također je bio okej proizvod, no nije ništa posebno radio što se tiče produljivanja trajnosti lakova za nokte, možda je minimalno produljio trajanje. Sviđa mi se sjaj koji daje noktima.

Ebelin spužvica za make up- ova spužvica mi je bila sasvim okej. Oblik mi se sviđa, naraste pod vodom, mekoća je sasvim dobra, lijepo blenda puder i ostale kremaste proizvode, ali i nanosi praškaste te ne upija veliku količinu proizvoda. Nije mi najdraža spužvica, ali je sasvim dobra.


Essence sjenilo u nijansi 03 Rosie Flamingo- ovaj proizvod se više ne može kupiti, pa ću sam ukratko reći nešto o njemu, ako ga slučajno negdje pronađete. Mekan je, lijepo se blenda i pigmentacija je odlična. Najčešće sam ga koristila kao highlighter, nešto rjeđe kao sjenilo. Nijansa je vrlo sjajna, svijetlija lila.

Essence Brighten Up! banana puder u nijansi 10 Bababanana- ovaj puder sam koristila za setiranje okoloočnog područja i setiranje područja koja želim posvijetliti, a nekada u debljem sloju za nešto nalik bakingu. Tekstura je vrlo mekana, lijepo setira i posvijetljuje područja na koja ga nanesete, nije suh, a nijansa nije pretjerano žuta te čak i na mome jako svijelome tenu lijepo izgleda. Još jedna odlična stvar je što se kod ovoga pudera ne morate bojati flashbacka ako volite fotografije s blicem.


Catrice Camouflage cream u nijansi Anti-red- i ovaj proizvod je izašao iz asortimana, pa neću duljiti. Kremast i lijepo prekriva, no ja baš i nisam ljubiteljica colour-correctinga tako da ga nisam često koristila i promijenio je miris te mislim da se pokvario. Preferiram kamuflaže u "klasičnim" nijansama.

Essence Colour&Shape gel za obrve u nijansi 01 Brown- iako u početku nisam bila pretjerano zadovoljna, no na kraju mi se svidio. Nije toliko intenzivno pigmentiran, no opet, kao i s ostalim pomadama treba biti pažljiviji i znati raditi s njima. Nijansa mi je super odgovarala, trajnost mu je također bila jako dobra; na mojim obrvama je trajao cijeli dan te su mi obrve jako lijepo izgledale.

Essence The Cushion Eyeliner u nijansi 01 Black- ovaj liner mi je također bio okej, nisam ga potrošila do kraja, no bacam ga jer ga dosta dugo imam u kolekciji. Liner ne nosim često, a kada ga nosim preferiram flomastere ili gel formulu. Ovaj se lijepo nanosio, vrlo je crn, trajnost mu je dobra.


Essence Camouflage+Matt korektor u nijansi 10 Light Rose- dobar korektor. Lijepo prekriva i lijepo izgleda na licu te mu je trajnost također super. Nijansa je dovoljno svijetla čak i za moju jako svijetlu put.

Maybelline Fit me! korektor u nijansi 05- ovaj korektor je postao moj najdraži korektor! Nijansa mi je odlična, lijepo prekriva i izgleda prekrasno na koži. Izgleda svježe, a uz setiranje traje cijeli dan. Ne isušuje i ne uvlači se u fine linije. Predivan proizvod!

Maybelline The Eraser Eye korektor u nijansi Light- ovaj korektor mi se nikako nije svidio. Potrošila sam ga na prekrivanje nepravilnosti i to ispod pudera. Formula i nije toliko loša, kremast je i lijepo prekriva, ali nijansa je grozna (a čini mi se da je takav i cijeli izbor nijansi u ovoj liniji). Nijansa Light je najsvijetlija na našem tržištu (barem je bila kada sam ga ja kupovala) je jako tamna i narančasta, meni ne odgovara niti na licu, a kamoli na području ispod očiju gdje volim svijetlije proizvode.


Catrice Glam&Doll vodootporna maskara- odlična maskara. Daje predivan volumen i produži trepavice, a trajnost joj je nevjerojatna te mi se plastična četkica jako sviđa jer lijepo obuhvati sve trepavice. Malo se teže skida i za tu svrhu uvijek posežem za uljima koji super obavljaju posao.

Essence Volume Hero maskara- ova maskara mi se nikako nije svidjela. Četkica je dosta čudna, kupi malo proizvoda i dosta je bodljikava. Maskara lijepo produlji trepavice, no ne daje nikakav volumen što mi fali. Trajnost i nije nešto posebno, no okej. Ako volite prirodne maskare, bit će vam dobra, no definitivno nije Volume Hero.

Golden Rose Longstay tekući mat ruž u nijansi 13- ljubav moga života! Najdraža formula tekućih ruževa jer su toliko kremasti pri nanošenju, suš se mat, no nisu suhi i ne isušuju previše, a trajnost im je odlična, a nijansa 13 je moja najdraža nude nijansa! Moram ponoviti kupnju uskoro, no nekako to odlažem jer kada ga imam u kolekciji koristim samo njega, a želim rotirati i ostale ruževe iako mislim da se neću još dugo suzdržavati :).

I to bi bilo sve što sam nedavno potrošila od dekorativne kozmetike, a što ste vi potrošili?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari