ESSENCE SUPER BEAUTY SPONGE

by - ožujka 20, 2019

Spužvice su jedan od mnogih make up proizvoda koje volim isprobavati, a kako mi je trebala nova spužvica, izbor je pao na Essence Super Beauty Sponge spužvicu vrlo zanimljivog oblika i vrlo povoljne cijene. Kakvi su moji dojmovi o ovoj spužvici, saznajte u nastavku posta.


Spužvica dolazi u malenome prozirnom valjku sa zaštitnim naljepnicama. Na poleđini se nalazi papirić s informacijama o proizvodu te nekoliko slatkih simpatičnih detalja kao što je "Hello there, nice to blend you!" koje možete vidjeti na slikama ispod. Možete ju kupiti u svim drogerijama po cijeni od 25 kn.

Essence navodi da poseban oblik spužvice omogućava laku i ravnomjernu aplikaciju na teže dohvatljivim dijelovima lica. Materijal je moguće koristiti s tekućim i praškastim proizvodima. Može se koristiti mokra, kada postaje dvostruko veća i još mekša. Spužvicu prati sapunom i toplom vodom.



Spužvica je oblika pješćanoga sata, kakav još nisam viđala kod drugih spužvica. Ravnoga je dna i koso rezanoga ravnoga vrha. Najviše volim i koristim upravo da koso rezani vrh. Ne bih rekla je je ovog spužvicom lakše dohvatiti neke dijelove lica (mislim da je za to bolji šiljastiji vrh), no spužvica lijepo sjeda u ruku. Ipak, odlična je za nanošenje proizvoda na cijelo lice, a moguće je dohvatiti i teže dohvatljive dijelove lica, iako nije najpreciznija. Malo je bojim pucanja u najsuženijem dijelu, no spužvicu koristim već neko vrijeme i nije pukla. Narančaste je boje i mislim da je to jedina boja u kojoj ove spužvice dolaze.

Vrlo je mekana, no nije najmekša spužvica ikada te nije nimalo gumenasta. Pod vodom naraste i postaje mekša. Svakako preporučam korištenje vlažne spužvice jer omekša, bolje radi svoj posao i upija minimalno proizvoda. Na slikama ispod možete vidjeti koliko spužvica naraste u odnosu na pakiranje u kojemu dolazi. Odlično blenda puder, korektor i ostale kremaste proizvode (koje, priznajem, gotovo nikada ne koristim). Isprobala sam ju i za nanošenje praškastim proizvoda i taj posao je također jako dobro odradila. Pošto upija malo proizvoda, daje ljepši i prirodniji finiš koji nije cakey jer upije sav višak proizvoda. Lako se pere. Ja ju perem nakon svakog korištenja i još se nije pokidala niti oštetila.



I za kraj mogu reći da sam poprilično zadovoljna ovom spužvicom. Mekana je te dodatno naraste i omekša pod vodom, odlično blenda sve proizvode i ne upija puno proizvoda te pomaže proizvodima dati onaj lijepi, svježi i prirodniji izgled. 

Jeste li isprobali Essence Super Beauty Sponge? Koja je vaša omiljena spužvica za make up?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari