BALEA ULJE ZA ČIŠĆENJE LICA

by - prosinca 05, 2018

Nedavno sam počela s korištenjem vodootporne maskare i htjela sam isprobati neko ulje kako bih olakšala skidanje te maskare i odabir je pao na Baleino ulje jer mi u sjećanju stoji da sam negdje čula da ga netko hvali, a usto je poprilično povoljno. Ako vas zanimaju dojmovi o ovome proizvodu, nastavite čitati!


Ulje dolazi u kvalitetnoj plastičnoj ambalaži s odličnom pumpicom. Ambalaža je prozirna stogs uvijek možete vidjeti koliko vam je proizvoda preostalo što uvijek volim. Unutar ambalaže nalazi se 100 ml proizvoda, a cijena mu je 23 kn. Proizvod je veganski, a sastav možete pročitati ispod. 

SASTAV: HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL ■ ISOPROPYL PALMITATE ■ ISOPROPYL MYRISTATE ■ PEG-20 GLYCERYL TRIISOSTEARATE ■ ETHYLHEXYL STEARATE ■ TOCOPHEROL ■ ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL
Balea za ovaj proizvod kaže da sadrži blagu formulu s arganovim uljem te da je namijenjen za suhu kožu. Ulje je tekuće i vodenasto, svijetlo žute boje i malo masnjikavo, nikako nije jako masno. Nema apsolutno nikakav miris. Koristim ga prvenstveno za skidanje maskare, no nekada kada nosim jači make up koristim ga i preko cijeloga lica i u obje svrhe djeluje odlično. Odlično skida apsolutno svu šminku, čak i vodootpornu i jače tekuće mat ruževe. Ne masti dodatno moju mješovitu kožu i lako se ispire, a mislim da bi bio idealan za skidanje šminke osoba sa suhom kožom. Ne peče i ne iritira oči te ne zamagljuje vid. Nije izazvao nikakve reakcije na koži, u vidu prištića i nepravilnosti. Usto, s obzirom za ga većinom koristim samo na očima i usnama, količina od 100 ml će mi potrajati jako dugo. 
Za kraj mogu reći da me je ovo ulje oduševilo, koliko je učinkovito te ipak nježno prema mojoj mješovitoj koži, a mislim da bi se posebno svidio suhokošcima. 

Jeste li isprobali Balea ulje za skidanje šminke?

Hvala vam na čitanju i želim vam ugodan dan!

You May Also Like

0 komentari